Ал Хилал Рияд – Естеглал Техеран, прогноза (16/04/2018)

Мач от последния кръг на груповата фаза на Шампионска лига на Азия.

Двубоят с нищо не може да повлияе на класирането на домакините от Ал Хилал Рияд. Гостите от Естеглал Техеран пък вече си осигуриха продължение в плейофите. Но сега ще се опитат да спечелят първото място в групата. То би им осигурило евентуално по-лек противник, както и домакинството на реванша.

Равенството напълно им върши работа, защото отборът от Иран има предимство в преките мачове срещу останалите два отбора в групата – катарския Ал Раян и Ал Айн от ОАЕ. Те изостават съответно на 3 и на 2 точки и в пряк двубой в Катар ще определят втория класирал се от групата.

Промени залог от пуснат фиш – вече е възможно!

Отпадането е голямо разочарование за 15 кратния шампион на Саудитска Арабия, който миналата година игра финал за Шампионската лига, загубен с 1:1 и 0:1 от японския Урава Ред Даймъндс. Преди това саудитите имат още един загубен финал през 2014 и два пъти са били шампиони на Азия преди ерата на Шампионската лига.

Мачът ще се играе на неутрален терен в Кувейт. Поради влошените отношения между Иран и Саудитска Арабия бе решено срещите между отбори от двете страни да се играят на неутрален терен .

Гостите са водени от германския специалист Вилфрид Шефер. С типична немска дисциплина успяха да излязат от равностойната група, в която до сега преобладават равенствата. Шест от досегашните 10 мача в нея завършиха без победител.

Футболни прогнози и анализи!

С оглед на обтегнатите отношения между двете държави тук и дума не може да става за някаква предварителна уговорка. Но въпреки това и при липсата на домакински фактор, равенството изглежда съвсем логичен резултат.

https://topzalozi.com/

Залагам от доста време, по-точно от първия тираж на Еврофутбол през 1994 година. Преди това 15 години съм участвал в тиражите на Тото 1 с 13 и 10 срещи, където 6 пъти имам познати 13-ки и две 10-ки. Макар и все в „слаби“ тиражи със скромни печалби. След 2004 година се насочих към залаганията в интернет. Залагал съм в десетина онлайн букмейкъра. Но от няколко години в bet365, а по времето когато нямаха лиценз за България и в betfair. От 2009 година участвам и в типстърски състезания в три други сайта. Общо там имам 9 или 10 първи места и по груби сметки спечелени над 2 500 лева от наградни фондове. От края на 2016 се изявявам предимно тук, защото ми допаднаха правилата на играта и самия формат. Голяма роля в моите прогнози има статистиката на отборите през настоящия сезон, както и традицията от преките двубои между тях в последните 2-3 години. Предпочитам да залагам в по-малко популярни лиги и първенства, защото смятам че там Букитата са по-склонни да дават по-доходни коефициенти. Тук се опитвам да насоча вниманието на читателите към някои коефициенти, които по мое мнение са с добра доходност. Прякор във Форума: Brainstorm.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.