Херманщад – Газ Метан Медиаш, прогноза (17/04/2018)

Херманщад – Газ Метан Медиаш е мач от полуфиналите за Купата на Румъния.

Херманщад прави пореден силен сезон!

Пореден страхотен сезон за домакините. Отбор от Сибиу, който носи немското име на града.

Само 3 години след основаването си, Херманщад е на път да спечели промоция за Лига 1. В предишните два сезона той спечели групите си в Четвърта и Трета дивизии. А сега е втори, на 6 точки пред третия в Лига 2.

Футболна статистика за топ мачове!

След серия силни игри, Херманщад достигнаха и до полуфиналите за купата на Румъния. До сега те вече елиминираха 3 елитни клуба, като най-впечатляваща бе победата им на 1/4-финалите над ФКСБ Букурещ с 3:0.

Газ Метан Медиаш е в затруднено положение!

Гостите се борят за мястото си в Първа лига. Но естествено ще се опитат да стигнат и до финала за купата, което ще е сериозен успех за скромен отбор като тях.

До сега обаче те имаха късмет с жребия и не срещнаха сериозни противници в предишните кръгове.

Иртиш Омск – Сахалин Сахалинск, прогноза (17/04/2018)

Прогноза за Херманщад – Газ Метан Медиаш!

Все пак, полуфиналите вече са в два мача на разменено гостуване. Така че дори минимална загуба ще е приемлив резултат за Газ Метан преди реванша в Медиаш.

https://topzalozi.com/

Залагам от доста време, по-точно от първия тираж на Еврофутбол през 1994 година. Преди това 15 години съм участвал в тиражите на Тото 1 с 13 и 10 срещи, където 6 пъти имам познати 13-ки и две 10-ки. Макар и все в „слаби“ тиражи със скромни печалби. След 2004 година се насочих към залаганията в интернет. Залагал съм в десетина онлайн букмейкъра. Но от няколко години в bet365, а по времето когато нямаха лиценз за България и в betfair. От 2009 година участвам и в типстърски състезания в три други сайта. Общо там имам 9 или 10 първи места и по груби сметки спечелени над 2 500 лева от наградни фондове. От края на 2016 се изявявам предимно тук, защото ми допаднаха правилата на играта и самия формат. Голяма роля в моите прогнози има статистиката на отборите през настоящия сезон, както и традицията от преките двубои между тях в последните 2-3 години. Предпочитам да залагам в по-малко популярни лиги и първенства, защото смятам че там Букитата са по-склонни да дават по-доходни коефициенти. Тук се опитвам да насоча вниманието на читателите към някои коефициенти, които по мое мнение са с добра доходност. Прякор във Форума: Brainstorm.

Всички коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.