Иртиш Омск – Сахалин Сахалинск, прогноза (17/04/2018)

Третото ниво на футболната пирамида на Русия, наречено Професионална Футболна Лига, е разделено на 5 зони по географски принцип. Победителите от всяка влизат в Националната футболна лига. А последния отбор отпада и губи професионалния си статут.

Зона Изток, която на практика обхваща около половината територия на Русия, през тоя сезон е съставена само от 6 отбора. Разстоянието между най-западно разположения град в зоната Омск и най-източния Южно Сахалинск е към 7 000 километра. Отборите, които представят в момента, заемат съответно последно и първото място.

Затвори залог по време на мач или задай автоматично!

През миналата есен Иртиш спечелиха едва 6 точки от 11 кръга и са твърдо на последното място. През продължилата почти 6 месеца зимна пауза домакините тренираха на закрито, а наставникът им се оплака от липсата на мачове срещу силни противници. Съвсем логично Иртиш загубиха и първия мач от пролетния полусезон като домакин от Смена Комсомолск с 0:1.

В същото време Сахалин победиха в Барнаул местното Динамо и оглавиха класирането, макар и с мач повече от следващите го 3 отбора, които са само но 2 точки след него. Всичко друго освен победа срещу изявения аутсайдер ще е провал.

Сахалин по традиция играят успешно в Омск. Дори и в годините, когато домакините са се представяли много по-успешно. Общо 6 поредни победи за тях, като във всичките Сахалин са водели още преди почивката.

Топ залози – най-играни мачове за деня!

Предполагам и сега ще се опитат да решат рано мача. Защото все пак той е само 3 дни след мача с Динамо Барнаул и през второто полувреме вероятно в редиците им ще се почувства известна умора от дългите пътувания.

https://topzalozi.com/

Залагам от доста време, по-точно от първия тираж на Еврофутбол през 1994 година. Преди това 15 години съм участвал в тиражите на Тото 1 с 13 и 10 срещи, където 6 пъти имам познати 13-ки и две 10-ки. Макар и все в „слаби“ тиражи със скромни печалби. След 2004 година се насочих към залаганията в интернет. Залагал съм в десетина онлайн букмейкъра. Но от няколко години в bet365, а по времето когато нямаха лиценз за България и в betfair. От 2009 година участвам и в типстърски състезания в три други сайта. Общо там имам 9 или 10 първи места и по груби сметки спечелени над 2 500 лева от наградни фондове. От края на 2016 се изявявам предимно тук, защото ми допаднаха правилата на играта и самия формат. Голяма роля в моите прогнози има статистиката на отборите през настоящия сезон, както и традицията от преките двубои между тях в последните 2-3 години. Предпочитам да залагам в по-малко популярни лиги и първенства, защото смятам че там Букитата са по-склонни да дават по-доходни коефициенти. Тук се опитвам да насоча вниманието на читателите към някои коефициенти, които по мое мнение са с добра доходност. Прякор във Форума: Brainstorm.

Всички коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.