Бешикташ – Байерн Мюнхен, прогноза (14.03.2018)

Бешикташ – Байерн Мюнхен е мач с предизвестен край. Всичко беше решено още в първия двубой.

Бешикташ ще се опита да избегне ново унижение!

От гледна точка на Бешикташ след разгромната загуба с 5-0 в Мюнхен ситуацията е „кауза пердута“. Отборът ще излезе с ниско самочувствие и с едничката мисъл да не допусне ново такова унижение.

Обстановката по трибуните ще бъде тягостна. Зрителите ще бъдат тук по-скоро от любопитство към немския отбор и към това как ще се държат техните любимци.

Важния мач сега пред Бешикташ е гостуването в неделя на Истанбул Башакшехир. Там ще се решава съдбата и на титла, а и най-вече на участие в ШЛ през следващия сезон.

Никак не е добре, обаче, да се влиза в такъв мач с ниско самочувствие. Една добра игра срещу именит съперник неминуемо ще повдигне духа на отбора.

Познай 3 мача и спечели 70 лева – виж как!

Байерн Мюнхен ще се пази от картони и контузии!

Отбора на Байерн, с 20 точки преднина в класирането пред втория Шалке, е вече шампион 8 кръга преди края в Бундеслигата. Могат да си позволят лукса да правят каквото пожелаят в този мач.

Сигурно е обаче, че не се нуждаят от някаква задължителна победа тук. А още по-малко от натрупване на картони или ненужни контузии.

Прогноза за Бешикташ – Байерн Мюнхен!

Този мач ще носи по-скоро характера на тренировъчен двубой за двата отбора – без твърди единоборства, без много нарушения и вероятно с един миролюбив изход.

По-смелите от вас спокойно биха могли да заложат и на равния резултат. А аз избирам една малко по-сигурна опция.

Футболни прогнози!

https://topzalozi.com/

Занимавам се с футболно прогнозиране от 1981 година, а с онлайн залози от 1997 година. В игри с прогнози участвам от около 2 години. Според мен на спортните залози може да се гледа като на инвестиция, която в дългосрочен план трябва да носи доходност. За целта най-важното е правилното управление на средствата и грижливия подбор на пазарите. Аз разчитам на доброто познаване на спецификата на различните първенства. Както и на стратегията и тактиката, които прилагат отборите в различните ситуации. За мен най-важният фактор, от който зависи изхода на даден двубой, е нивото на мотивация. Винаги съм бил близко свързан със спорта. Това много ми помага и в прогнозирането, което стана мое любимо хоби. Прякор във Форума: Fuhrer.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.