Шампионска лига: Рома – Шахтьор Донецк (13.03.2018)

Не съм гледал първия мач между тези отбори, но погледнах статистиката. Абсолютно равностоен двубой. По тази причина не се наемам да прогнозирам крайния изход и избрах друг вид залог.

Спокойно първо полувреме от Шампионската лига в Рим!

Според мен отбора на Рома ще проведе мача с идеята за резултат 1-0. Това е и резултата, който най-много им подхожда според статистиката. Те са отбор, който не вкарва много голове – средно по 1.5 гола на мач. А същевременно допускат средно под 1 гол на мач.

От друга страна водейки в резултата, техния съперник също едва ли ще се хвърли във вихрени атаки от самото начало на мача. По такъв начин според мен ще станем свидетели на едно спокойно като цяло първо полувреме от мача. Всичко ще се реши през второто полувреме, когато и ще се развият главните събития.

Футболни прогнози и анализи!

До 25-та минута от мача отбора на Рома ще се стреми да владее инициативата. Същевременно ще играе предпазливо, знаейки за силата от контра игра на бразилците от състава на Шахтьор.

Гостите, добре групирани в своята половина, ще играят пресиращо и ще държат съперника далеч от собствената си врата.

https://topzalozi.com/

Занимавам се с футболно прогнозиране от 1981 година, а с онлайн залози от 1997 година. В игри с прогнози участвам от около 2 години. Според мен на спортните залози може да се гледа като на инвестиция, която в дългосрочен план трябва да носи доходност. За целта най-важното е правилното управление на средствата и грижливия подбор на пазарите. Аз разчитам на доброто познаване на спецификата на различните първенства. Както и на стратегията и тактиката, които прилагат отборите в различните ситуации. За мен най-важният фактор, от който зависи изхода на даден двубой, е нивото на мотивация. Винаги съм бил близко свързан със спорта. Това много ми помага и в прогнозирането, което стана мое любимо хоби. Прякор във Форума: Fuhrer.

Всички коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.