Твенте – Спарта Ротердам, прогноза (18.02.2018)

В сблъсък от холандската Ередивизия се срещат отборите на Твенте и Спарта Ротердам.

И двата отбора се намират в опасната зона и ще се борят за точките. Очаквам обаче факторът домакинство да даде предимство на Твенте.

Твенте

Домакините играят по-уверено вкъщи. Тук са постигнали три от четирите си победи до сега през сезона. Отборът е и два пъти по-резултатен у дома.

Твенте играят успешно срещу този съперник. Така че според мен това е една добра възможност да запишат важен успех пред собствена публика.

Очаквам домакините да се хвърлят в атака още от самото начало на мача и да търсят бърз гол, за да си улеснят двубоя. Това домакинство е златен шанс за Твенте да спечелят пълен успех и очаквам да започнат срещата пределно мотивирано.

Създай залог с комбинации по твой избор за 1 мач!

Спарта Ротердам

Спарта загубиха последните си два мача. Последната им победа бе постигната у дома срещу Вилем 2.

Столичани разчитат също в голяма степен на домакинските си срещи, за да трупат актив. Като гост отборът се представя много слабо и има регистрирани три равенства, при осем загуби и нито една победа.

По традиция Спарта играят много трудно при визитите си на Твенте и често губят тези срещи. Въпреки това, гостите спечелиха последните си два мача срещу този съперник. Но и в двата случая бяха домакин.

Жилина – Ружомберок, прогноза (18.02.2018)

Прогноза

Сега смятам, че Твенте ще направят силен мач и ще вземат реванш.

https://topzalozi.com/

Залагам от доста време насам, някъде от далечната 1994-та година. Обичам тръпката от залагането и следенето на развоя на мачовете. За мен най-важното при избора на футболна прогноза и мач е вътрешното ми чувство и усещане за дадена среща, което може би съм придобил през годините. След това гледам малко статистика, запознат съм в общи линии и със съставите на отборите, както и с какъв потенциал разполагат. За мен при прогнозирането е важен и баланса от гледна точка на моментна форма, традиции и т.н. Също така избягвам да правя футболни залози на по-ниски коефициенти и предпочитам да рискувам на малко по-високи. Прякор във Форума: icaka81.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.