Питърбъро – Скънторп, прогноза (13.02.2018)

В сблъсък от английската Лига 1 се срещат отборите на Питърбро и Скънторп.

Питърбъро

Питърбро не се намират в най-добрата си форма напоследък. Те спечелиха една точка от последните си два мача в лигата.

Домакините загубиха последното си домакинство от Саутенд с 0:1. Отборът изпитва доста колебания у дома през сезона – осем победи, едно равенство и шест загуби.

Питърбро загуби първия си мач като гост на Скънторп с 1:2. А и като цяло играе трудно срещу този съперник, включително и у дома.

Създай залог със селекции по твой избор за 1 мач!

Скънторп

Скънторп са едни от най-силните гости в дивизията. Те имат осем постигнати победи навън.

Гостите са в добра позиция да се борят за директна промоция този сезон. Те се намират на седем точки от втората позиция в таблицата.

Отборът загуби като домакин в миналия кръг от Родъръм с 1:2. Вярвам, че сега ще търси трите точки.

Олдъм – МК Донс, прогноза (13.01.2018)

Прогноза

След няколко слаби резултата у дома, Скънторп са длъжни да компенсират с добри такива при своите визити, за да скъсят разликата с лидерите.

Моят фаворит тук е отборът на гостите. Ще заложа за тяхна победа, най-вече заради силната им игра навън.

https://topzalozi.com/

Залагам от доста време насам, някъде от далечната 1994-та година. Обичам тръпката от залагането и следенето на развоя на мачовете. За мен най-важното при избора на футболна прогноза и мач е вътрешното ми чувство и усещане за дадена среща, което може би съм придобил през годините. След това гледам малко статистика, запознат съм в общи линии и със съставите на отборите, както и с какъв потенциал разполагат. За мен при прогнозирането е важен и баланса от гледна точка на моментна форма, традиции и т.н. Също така избягвам да правя футболни залози на по-ниски коефициенти и предпочитам да рискувам на малко по-високи. Прякор във Форума: icaka81.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.