Крю – Ексетър, прогноза (20.02.2018)

В сблъсък от английската Лига 2 се срещат отборите на Крю и Ексетър.

Крю Александра

Крю спечелиха домакинството си в миналия кръг с 1:0 срещу Колчестър и взеха глътка въздух. Домакините се отдалечиха на шест точки от опасната зона и могат да дишат малко по-спокойно.

Въпреки тази последна победа, Крю се представят много непостоянно у дома. Отборът е постигнал седем победи, три равенства и седем загуби пред собствена публика. Също така и головата им разлика е отрицателна вкъщи.

Затвори залог – ти решаваш кога!

Ексетър

Ексетър са само на точка от зоната на плей-офите за промоция и ще търсят трите точки тук. А гостите могат да бъдат много опасни навън. Те са спечелили пет от визитите си.

Отборът загуби домакинството си в миналия кръг и сега ще се опита да компенсира навън. Всъщност, Ексетър са в серия от три мача без победа. Според мен ще излязат пределно мотивирани да я прекъснат.

Футболни прогнози!

Прогноза

Моят фаворит тук са гостите и залагам за тяхна победа.

https://topzalozi.com/

Залагам от доста време насам, някъде от далечната 1994-та година. Обичам тръпката от залагането и следенето на развоя на мачовете. За мен най-важното при избора на футболна прогноза и мач е вътрешното ми чувство и усещане за дадена среща, което може би съм придобил през годините. След това гледам малко статистика, запознат съм в общи линии и със съставите на отборите, както и с какъв потенциал разполагат. За мен при прогнозирането е важен и баланса от гледна точка на моментна форма, традиции и т.н. Също така избягвам да правя футболни залози на по-ниски коефициенти и предпочитам да рискувам на малко по-високи. Прякор във Форума: icaka81.

Всички коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.