Троа – Бордо, прогноза (13.1.2018)

В двубой от френската Лига 1 ще се срещнат отборите на Троа и Бордо. Ще заложа на победа за гостите. Те според мен имат удобната възможност да вземат три точки и да излязат от дупката, в която са изпаднали.

Троа

Троа спечелиха последното си домакинство срещу тима на Амиен с 1:0. За сега успяват да се задържат над зоната на изпадащите.

Домакините не са постоянни в своите изяви и са уязвими вкъщи. Тук имат четири победи, две равенства и четири загуби.

bet365 – регистрация и как се депозира!

Бордо

Бордо очевидно се намират в слаб период и се смъкнаха до опасната зона. Към момента дори изостават на точка от настоящия си съперник.

Смятам, че е време „жирондинците“ да направят силен мач и да излязат от кризата, защото вече са притиснати до стената. По традиция гостите са много опасен противник навън. И тази една победа, която са записали в своите визити, не отговаря на техния стил и амбиции.

Топ 5 футболни залози днес!

Прогноза

Очаквам Бордо да увеличат актива си като гост, тъй като играят успешно срещу Троа в последните си срещи. Също така, домакините в момента се явяват и пряк конкурент във временното класиране. Така че „жирондинците“ ще са допълнително мотивирани да запишат победа сега.

Според мен класата на Бордо ще се окаже решаваща, за да могат да надделеят над тима на Троа. Въпреки слабата си форма, гостите си остават много качествен отбор и очаквам да се съвземат.

https://topzalozi.com/

Залагам от доста време насам, някъде от далечната 1994-та година. Обичам тръпката от залагането и следенето на развоя на мачовете. За мен най-важното при избора на футболна прогноза и мач е вътрешното ми чувство и усещане за дадена среща, което може би съм придобил през годините. След това гледам малко статистика, запознат съм в общи линии и със съставите на отборите, както и с какъв потенциал разполагат. За мен при прогнозирането е важен и баланса от гледна точка на моментна форма, традиции и т.н. Също така избягвам да правя футболни залози на по-ниски коефициенти и предпочитам да рискувам на малко по-високи. Прякор във Форума: icaka81.

Всички коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.