Монпелие – Монако, прогноза и мнения (13.1.2018)

Монако

Прогноза и коментари за Монпелие – Монако, след които се оформи бум от мнения във Форума и Чата.

Прогноза: Монако ще победи Монпелие!

KLF: Монако да победи @ 2.40

Монако имат превъзходство в срещите помежду им. Те и през този сезон продължават да се представят чудесно, макар да продадоха някои от звездите си и да бяха упрекнати, че вече не са същият отбор.

Но както казва един мой познат – те са си направили сметката. Явно имат и други добри футболисти.

Монпелие също са в добра форма напоследък, дори доста учудващо. И все пак смятам, че на този коефициент си заслужава да се потърси победа на Монако.

Увеличени коефициенти от Betfair – всеки ден за всички!

Още мнения и коментари за Монпелие – Монако!

Някои от коментарите за този мач, публикувани в нашия футболен форум:

oberti: Фалкао няма да играе за Монако, а Монпелие вече направиха Х с ПСЖ и Марсилия у дома и победиха Ница. Искам да кажа, че срещу големите отбори играят доста нахъсано и затова коефициента за Монако е толкова висок.

KLF: Монако бих Ница за купата и без Фалкао.

oberti: Предполагам си наясно каква е разликата между Купата и Лига 1. Тези турнири са според приоритетите на клубовете, така че купата не е удачен пример. Искам да кажа да се внимава с 2-ката на Монако. Което не значи, че не бих играл за Монако, напротив! Просто аз бих играл DNB 2 (без залог на равен).

Вижте още обосновани прогнози за френската Лига 1 тази вечер:

https://topzalozi.com/chat-box/

Подбирам добре анализирани футболни прогнози на типстъри за най-интересните мачове на деня, публикувани във Форума на TopZalozi.com. Освен това, обединявам техните сигурни прогнози в Топ Футболна Колонка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.