Халберстад – БФЛ Динамо, прогноза (13.10.2017)

  • 12 месеца ago
  • 510 Прочитания
  • 0 0

Прогноза: Динамо/Динамо-Първо/Краен
Ставка: 2.50 + 100 ЛВ БОНУС!
Залог: 5
Типстър: Тодор Иванов

С този мач от 20:00 часа започва единадесетия кръг в Регионална лига Североизток на Германия.

Регионалните лиги се явяват четвъртото ниво на футбола в Германия. Те са общо 5 на брой, а отборите които добиват право да се състезават през следващия сезон в 3-та лига са 3. За това победителите от Регионалните лиги плюс втория в Регионална лига – Югозапад в баражи определят новите членове на 3-та лига.

В Регионална лига – Североизток има изявен фаворит. Това е отбора на Енерги Котбус, който уверено води в класирането само с 1 равен мач и вече 9 точки преднина.

Залог на Ливърпул – Ман Юн може да ти спечели ВИП билет за Джошуа – Пулев!

Гостите в този мач – БФЛ Динамо, заемат второто място с 19 точки. Те се представят по-силно, когато гостуват и в 5 мача имат 4 победи и 1 загуба. Загубата е от Енерги Котбус.

Домакина в мача Халберстад игра един сезон в шестото ниво на футбола в Германия и през този сезон се завърна в лигата. Към момента те заемат 10-то място с 14 точки. Само 3 от точките си отбора спечели при петте си домакински мача. В тях те имат 3 равни и 2 загуби.

В преките двубои между двата отбора БФЛ Динамо има две убедителни победи с 6:2 и 3:0, когато гостува.

Четирите победи през сезона при гостуванията на БФЛ Динамо също са с убедителни резултати – 3 с по 3:1 и една с 4:1.

Форум за футболни прогнози и анализи!

За мене гостите са по-добрия отбор и очаквам да постигнат победа в мача. И това превъзходство те ще демонстрират още през първото полувреме. За това прогнозата ми е 2/2.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.