Златни Голове – безплатна игра с джакпот награда до €1,000,000!

betfair момичета

Световния букмейкър Betfair пусна напълно безплатна игра за своите клиенти с джакпот награда, която може да достигне €1,000,000 в кеш!!! Как се играе Златни Голове (Golden Goals), как може да участваш и какви са наградите – разбери по-долу…

Нямаш сметка в Betfair? Регистрирай се за 200 ЛВ БОНУС и играй безплатно Golden Goals!

Златни Голове на Бетфеър – как се играе?

Златни Голове на Бетфеър е безплатна игра с прогнози, в която трябва да познаеш първите голмайстори в 6 избрани мача от английската Висша лига. Ако ги познаеш, печелиш Джакпота, който е минимум €250,000 и максимум €1,000,000. Разбира се, наградата се дели между победителите, ако са повече от един.

Мачовете се избират от Betfair за всеки кръг на Премиър Лийг. Това означава, че ще имаш много шансове да спечелиш Джакпота до края на сезона.

Директен линк към играта Златни Голове: ИГРАЙ СЕГА ТУК!

Помощ – виж кои са водещите голмайсторите във Висшата лига – ТУК.

Как да участвам в играта на Betfair?

Играта Golden Goals е напълно безплатна, но е само за хора, които имат акаунти в Бетфеър. Ако нямаш, то сега е идеалния момент да си отвориш сметка при тях, защото те дават и най-големия начален бонус – до 200 лева (100% от първия депозит)!

Така че РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА ОТ ТУК, вземи начален бонус (ако желаеш) и участвай безплатно в играта Златни Голове.

Какви са наградите в играта Golden Goals?

Гарантираните награди за всеки кръг са:

  • Джакпот печеливш: €250,000 кеш
  • Победител за кръга, в случай на не-спечелен Джакпот: €2,500 кеш
  • Топ 10 играчите всеки кръг: €20 безплатен залог

И тук става интересно. Сумата от €25,000 ще се добавя към Джакпота всяка седмица, в която той не бъде спечелен. И така до умопомрачителните €1,000,000!!!

Ако Джакпотът не бъде спечелен (т.е. няма познал и 6-те първи голмайстори), то има утешителна награда от €2,500 за всеки кръг. Тази награда ще бъде присъдена на участника, който познае най-голям брой първи голмайстори в кръга.

Освен това, най-добрите 10 участници във всеки кръг ще бъдат възнаградени и с безплатен залог от €20.

И това не е всичко! След приключване на всички кръгове от мачове на английската Висшата лига за сезон 2017/2018 общият лидер (участникът с най-висок брой избрани първи голмайстори) ще получи награда от €2,500!

А Премиър Лийг вече е в разгара си, така че е крайно време да си пробваш късмета в играта Златни Голове – РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА!

* За играта и бонусите важат правила и условия. 18+.

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.