Брьондби – Мидтиланд, прогноза (16.7.2017)

футболна прогноза

Започна първенството на Дания, Супер Лига. Още в първия кръг един срещу друг се изправят Брьондби и Мидтиланд.

Прогноза: Брьондби и Мидтиланд ще си разменят голове!

Прогноза: Над 2.5 гола & Гол/Гол
Ставка: 1.90 + 100 ЛВ БОНУС!
Залог: 6
Типстър: Тодор Иванов

И двата отбора играят и в квалификационните кръгове на турнира Лига Европа. За сега се представят много добре и най-вероятно ще продължат борбата и в следващите кръгове.

През миналата година Брьондби завърши на второ място в първенството на Дания, като игра и на финала за купата на Дания. Мидтиланд пък завърши на четвърто място през миналия сезон в лигата и достигна до полуфинал в турнира за купата.

В трите мача, които изигра Мидтиланд до сега в квалификациите за Лига Европа, показва впечатляваща резултатност – 2 пъти отбелязаха по 4 гола и 1 път 6 гола.

Не очаквам двата отбора да се пазят за реваншите, които им предстоят, защото след първите мачове имат добра преднина и на практика вече са в следващия кръг.

Сблъсъците между двата отбора се отличават с добра резултатност. Последните 5 се изиграха за по-малко от 1 година и резултатите в тях са: 3:3, 2:1, 3:2, 1:2 и 4:2.

Във всеки един от тях бяха отбелязани голове и в двете врати и имаше повече от 2,5 гола. Като отчитам доброто състояние, в което се намират и двата отбора, очаквам това да се случи и в предстоящия мач. Прогноза – Над 2,5 гола & Гол/Гол.

Виж също: Най-играни мачове!

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.