УФМ Гриндавик – Брейдаблик, жени, прогноза (20.6.2017)

футболна прогноза

Прогноза: Дамите на Брейдаблик ще бият  УФМ Гриндавик на ПП/КР!

Прогноза: Брейдаблик/Брейдаблик-Първо/Краен
Ставка: 1.72 + 100 ЛВ БОНУС!
Залог: 10
Типстър: Тодор Иванов

С този кръг в първенството Висша Лига на жените в Исландия завършва първата му половина. До момента доминира отбора на Тор/КА Акурейри, който има само победи в актива си.

Брейдаблик, които бяха шампион през 2015 година, са втори, но изостават с 6 точки от лидера. Все пак, те са си претендент за титлата. До края на първенството има достатъчно кръгове.

УФМ Гриндавик са новак през този сезон. Целта им на този етап е да запазят мястото си в лигата. Борбата няма да е лека. Към момента са точно над чертата на изпадащите и заемат 8-мо място с 6 точки.

Двете победи, които постигнаха домакините, са срещу отбори, с които се борят, за да не изпаднат. А това са 4 тима. На останалите 6 отбора тези 4 клуба отстъпват с класи.

Не случайно головата разлика на УФМ Гриндавик след 8 мача е 6:23. Освен това, домакините са с пет поредни загуби. А ще бъде наистина сензация, ако не загубят и предстоящия мач.

Двата отбора не са срещали от 2011 година, но разликата в класите е много голяма.

Най-логичната прогноза за мача е победа за Брейдаблик с разлика, но такива опции не се предлагат към момента. За това изборът ми е на първо полувреме/краен резултат – 2/2.

Всички коментари

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.