Ювентус – Тотнъм: прогноза (21.07.2019)

Футболна прогноза за Ювентус – Тотнъм.

Ювентус повиши класата!

Може да се каже, че те бяха най-активният отбор в този летен трансферен прозорец. Като се очаква тази тенденция да продължи до края му.

Това е мач с приятелски привкус, макар за купа. Играе се в Сингапур.

Юве завършиха сезона в лежерно темпо и цели 5 мача без победа. Но и нямаха за какво да играят.

Сега не е съвсем ясно кои футболисти ще се включат в този мач. Но мисля, че поне в първото полувреме ще започнат с най-доброто.

Този сезон ще бъдат с много големи амбиции, предвид повишаване на класата в отбора. И смятам, че в този първи мач от предсезонната подготовка ще се гледат да покажат най-добро, на което са способни.

» Пряко предаване: Гледай мача онлайн на живо без такса!

Тотнъм отново са пасивни с трансферите!

Освен че не повишиха качеството на отбора, като цяло те дори биха продали някой и друг футболист. Както обикновено правят.

Това означава, че на някои от техните състезатели главите им в момента са доста разводнени.

Един от тях е ключов в халфовата линия – Кристиян Ериксен. Той изгаря от желание да напусне и едва ли му е до футбол с фланелката на Тотнъм.

Шпорите приключиха сезона с безличен мач във финала на Шампионската лига, загубен от Ливърпул с 0:2.

След това немалка част от футболистите им участва във финалната фаза на Лигата на нациите за състава на Англия. Така че почивката им беше малко по-кратка.

» Как да печелим от спортни залози? 5 важни термина!

Прогноза за Ювентус – Тотнъм

Очаквам поне в първата част на двубоя Юве да покаже класа с най-добрия си състав към момента. И да вземе победата или поне да не загуби.

Втората част най-вероятно ще направят доста ротации. Което ще направи крайния резултат по-непредсказуем.

https://topzalozi.com/

Започнах със залозите някъде през 90-те. За начало с Тото 1, след това и Еврофутбол. С Тото 1 не ми провървя. :) В игри с футболни прогнози участвам от около 15 години, печелил съм ги доста пъти. Изводите, до които съм стигнал във връзка с прогнозирането и залозите са, че има един голям печеливш от тях и това е букмейкърът! За да имаме равен старт с него, което много рядко се случва, трябва да залагаме на коефициенти без марж и там вече да имаме късмета да се падне нашия изход. За целта трябва да имаме регистрация в повечето букмейкъри и да залагаме в този, който предлага най-добрия коефициент на избрания от нас изход. Най-важното е да се определи кой изход си заслужава да се заложи на съответния коефициент, т.е. да се определи каква е вероятността даден изход да се случи. Не следвам стратегии за залагане или системи. Следя статистики и смятам вероятности в търсене на най-изгодния залог. И за финал ще споделя, че макар да съм на плюс, от години не залагам. Спря да ме влече, може би защото обичам само да печеля. Участвайте в играта, гарантирам ви че няма да загубите, но може да спечелите награда или поне най-малкото тръпка. :)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.