Шотландия – Сан Марино: прогноза (13.10.2019)

Евро Квалификации. Неделя, 19:00.

Прогноза: Над 9 Корнера за Шотландия + Под 2 Корнера за Сан Марино чрез Създай Залог
Коефициент: 1.95
Залог: 10 точки
Типстър: Красимир Димов

Шотландия приема Сан Марино в мач от Група I на европейските квалификации.

Искаш топ коефициенти и бонуси?
РЕГИСТРИРАЙ СЕ в bet365 СЕГА!

Шотландия ще си го изкара на Сан Марино?

В годините, когато започнах да се интересувам от футбол, Шотландия ми стана една от любимите футболни отбори.

Тогава националният им отбор играеше като равен с равен срещу водещите футболни нации. Като Бразилия, Холандия и ФРГ.

Шотландските клубове редовно доставяха качествени млади футболисти за английските грандове. Които се доразвиваха в тях и след това бяха в основата на успехите им в турнирите на УЕФА.

След въвеждането на Общия пазар на труда, обаче, шотландските отбори решиха, че им е по-изгодно да попълнят съставите си с евтини футболисти от Европа.

И в момента Шотландия вече не разполага с футболисти като Бил Бремнър, Денис Лоу, Джо Джордън, Грейм Сунес, Кени Далглиш, Арчи Джемил, Гордън Стакан и Стив Арчибалд.

Шотландия ще пропусне и това Европейско първенство по футбол.

В петък „Гайдарите“ излязоха с четирима атакуващи футболисти  срещу Русия. И бяха разбити с 4:0 при гостуването си в Москва.

Сега ще се опитат да си върнат накърненото самочувствие срещу слабака Сан Марино. Но не вярвам, че ще го направят много убедително.

Прогноза за Шотландия – Сан Марино

Гостите си играят по един и същи начин с по 7-8 души в защита, което не им помага много. Но в редки случаи затруднява безидейни отбори като Шотландия.

Все пак разликата в класите е очевидна. И вероятно ще им се наложи през почти целия мач срещу шотландците да прекарат в собствената си половина.

Това почти на 100% изключва да спечелят правото да изпълнят ъглов удар пред вратата на домакините. В същото време Сан Марино по традиция инкасира по 14-15  корнера срещу по-класни отбори.

При домакинската загуба от Шотландия с 0:2 ъгловите удари бяха 10-0 в полза на шотландците. Много вероятно е да са поне толкова и сега.

» Топ залози: виж най-играните мачове днес!

Топ трендове преди мача:

  • Шотландия са в серия от 4 поредни загуби.
  • Сан Марино са в серия от 35 поредни загуби.
  • Сан Марино не е побеждавал в последните си 96 срещи.
https://topzalozi.com/

Залагам от доста време, по-точно от първия тираж на Еврофутбол през 1994 година. Преди това 15 години съм участвал в тиражите на Тото 1 с 13 и 10 срещи, където 6 пъти имам познати 13-ки и две 10-ки. Макар и все в „слаби“ тиражи със скромни печалби. След 2004 година се насочих към залаганията в интернет. Залагал съм в десетина онлайн букмейкъра. Но от няколко години в bet365, а по времето когато нямаха лиценз за България и в betfair. От 2009 година участвам и в типстърски състезания в три други сайта. Общо там имам 9 или 10 първи места и по груби сметки спечелени над 2 500 лева от наградни фондове. От края на 2016 се изявявам предимно тук, защото ми допаднаха правилата на играта и самия формат. Голяма роля в моите прогнози има статистиката на отборите през настоящия сезон, както и традицията от преките двубои между тях в последните 2-3 години. Предпочитам да залагам в по-малко популярни лиги и първенства, защото смятам че там Букитата са по-склонни да дават по-доходни коефициенти. Тук се опитвам да насоча вниманието на читателите към някои коефициенти, които по мое мнение са с добра доходност. Прякор във Форума: Cascarino.

Всички коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.