Чили – Уругвай: прогноза и факти (25.06.2019)

Прогноза за Чили – Уругвай за първо полувреме с Азиатски Хендикап.

Чили е фаворит за първото място в групата!

За тази цел на тях им е необходимо единствено да не загубят този мач.

Те стартираха Копа Америка с 2 победи. Първата разгромна над Япония с 4:0. А втората с 2:1 над Еквадор. Не се и напънаха в много в тези мачове.

Тази година отново са устремени към спечелване на турнира. Те са носителя на купата в последните две издания.

Уругвай се класира вече за втората фаза!

Те победиха с 4:0 Еквадор. Но след това не се представиха на ниво срещу Япония – 2:2. Мач, в който дори можеха да загубят. И все пак, това равенство ги изпрати в елиминационната фаза на турнира.

Ако желаят първото място в групата, имат нелеката задача да победят в този мач един от фаворитите на турнира. И не е сигурно, че то би ми отредило по-приятен съперник в следващата фаза.

» Пряко предаване: Гледай всеки мач от Копа Америка онлайн на живо!

Чили – Уругвай: прогноза

И двата отбора вече се класираха за четвъртфиналната фаза. Този мач ще определи само кой ще е първи в групата.

Очаквам и двата тима да пуснат главно резерви. Особено уругвайците, които са в по-неизгодна позиция. Кокалът засега е в чилийците и те едва ли ще искат да го пуснат.

Очаквам сравнително скучен мач, без много раздаване от двете страни. Все пак мисля, че Чили ще удържат първото място поради факта, че ги устройва и равенството.

» Футболни прогнози с висока успеваемост!

Топ статистика за Чили – Уругвай

  • Чили нямат загуба в последните си 4 мача.
  • Чили са в победна серия от 3 мача.
  • Уругвай нямат загуба в последните си 5 мача.
https://topzalozi.com/

Започнах със залозите някъде през 90-те. За начало с Тото 1, след това и Еврофутбол. С Тото 1 не ми провървя. :) В игри с футболни прогнози участвам от около 15 години, печелил съм ги доста пъти. Изводите, до които съм стигнал във връзка с прогнозирането и залозите са, че има един голям печеливш от тях и това е букмейкърът! За да имаме равен старт с него, което много рядко се случва, трябва да залагаме на коефициенти без марж и там вече да имаме късмета да се падне нашия изход. За целта трябва да имаме регистрация в повечето букмейкъри и да залагаме в този, който предлага най-добрия коефициент на избрания от нас изход. Най-важното е да се определи кой изход си заслужава да се заложи на съответния коефициент, т.е. да се определи каква е вероятността даден изход да се случи. Не следвам стратегии за залагане или системи. Следя статистики и смятам вероятности в търсене на най-изгодния залог. И за финал ще споделя, че макар да съм на плюс, от години не залагам. Спря да ме влече, може би защото обичам само да печеля. Участвайте в играта, гарантирам ви че няма да загубите, но може да спечелите награда или поне най-малкото тръпка. :)

Всички коментари

  • ПП 0:0 – Печели Половината

    TZ 25.06.2019 12:28 Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.