футболна прогноза

Черно море – Етър: прогноза (27.07.2019)

Прогноза за Черно Море – Етър, генерирана с функцията Създай Залог.

Черно море започна ударно сезона!

„Моряците“ от Варна правят фурор. Те спечелиха две поредни победи и заслужено са начело в елита.

Момчетата на Илиан Илиев разбиха ЦСКА при визита. Сега закономерно самочувствието в отбора е високо.

Независимо от скандала със съмнения за режисирани срещи от миналия сезон и напускането на някои от лидерите на тима, сред които и Георги Илиев, нещата през тази кампания потръгнаха повече от добре.

Новите Исмаил Иса и Родриго Да Силва изглежда се намират в отлична форма. И се очакват нови проблеми за предстоящите противници.

ефбет лига бонус

Етър разчита на пакетна отбрана!

В лагера на гостите от Велико Търново също има поводи за оптимизъм. В първите два кръга бяха постигнати равенства срещу грандовете ЦСКА и Левски.

Красимир Балъков напусна виолетовите. Но на негово място пристигна амбициозният Росен Кирилов.

Интелигентният бранител е внесъл своят почерк и виждане за съвременен стил в пакетна отбрана. И се видя, че дори с мощни атаки трудно може да се пробие отбранителният вал на Етър.

» Футболен форум за прогнози!

Прогноза за Черно море – Етър

Все пак, моята прогноза е за домакински успех. Еуфорията в редиците на Черно Море е голяма и очаквам домакините да атакуват масирано още от самото начало на този двубой.

На негостоприемният терен на „Тича“ се играе трудно. И вероятно ще има попадение в мрежата на гостите още преди почивката.

Ако футболистите на Етър успеят да се разпишат, опцията от над 2,5 гола може да се получи.

Иначе, тези съперници правят доста оспорвани срещи помежду си. Въпреки че в последните 6 преки мача не се е стигало до повече от два гола, сега предполагам, че ще има резултатен двубой.


Арда – Берое: прогноза (27.07.2019)

Give a Comment