Черно море – Берое: прогноза (21.05.2019)

Два кръга преди края на Първа лига Черно море ще има възможност да се изравни с Берое по точки!

Черно море е силен домакин!

Моряците играят изключително силно у дома. И тук не един и два отбора бяха победени.

Илиан Илиев е доста взискателен. Очаквам да надъха за този последен домакински мач футболистите си.

Берое не е убедителен навън!

Берое играе на приливи и отливи. Все пак, старо-загорци заслужено са на 4-тото място. Характерното обаче за зелените е, че по традиция са по-силни в домакинствата си.

В последния си мач загубиха от ЦСКА с 0:1 в къщи. Доста трудно създаваха положения в този мач.

Черно море – Берое: прогноза

Домакинството си е фактор в сблъсъка между двата тима. Характерно е и че стават мачове с малко голове по между им. Тук балансът е 10-4-3.

Общо взето двубоят е такъв, че който от отборите поведе, най-вероятно ще се поздрави и с успеха.

Залагам за моряците, които са превърнали в крепост своя стадион. Тимът има само 4-ри загуби в последните 25 срещи тук във Варна.

https://topzalozi.com/

Запалих се по футболни залози още като юноша, когато баща ми си пускаше Тото 1 и ми даваше да си пускам по някоя колонка. След години при първото си пускане в Еврофутбол познахме точен резултат 3:2 (късмета на начинаещия) и така бях зарибен. В подсъзнанието си силния пол е ловец. А това е тръпка, която доста мъже обичат. И ако тя е контролирана, е добре. Залагам само на футболни прогнози, не се увличам по други залози. Годината не помня, но щом се появиха онлайн букитата им станах фен и си направих регистрация. Участвал съм за кратко в турнир за типстъри преди доста години и съм печелил два пъти. В момента, в който спечелих, си начесах егото и спрях, защото до някъде това те изтощава и губиш форма. При избора на мач за мен най-важна е формата на отборите. После тенденциите в текущото първенство и между двата тима, усет и т.н. Не по-малко важно е да отсееш правилните мачове и да подбереш правилния залог за тях. Прякор във Форума: red6devil.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.