Цървена Звезда – Радник Сурдулица, прогноза (15/09/2018)

След почивката за националните отбори, първенствата продължават. В сръбската Супер лига ще се изиграе 8-мият кръг. Той ще противопостави Цървена Звезда и Радник Сурдулица.

Цървена Звезда ще търси бърза победа

Като защитаващ титлата, Цървена Звезда трябва да си взима мачовете. А сега ще търси дори бърза победа, защото във вторник ще приемат Наполи за Шампионска лига.

Цървена Звезда все още нямат грешка в първенството. 6 от 6, водачи са, а имат дори мач по-малко от другите отбори. В тези 6 мача са получили едва 3 гола, а у дома – само 1.

За 4-те домакински мача са отбелязали 10 гола. Вижда се, че пред собствена публика бележат по 2-3 гола и побеждават на нула.

Уотфорд – Манчестър Юнайтед, прогноза (15/09/2018)

Радник Сурдулица е слаб опонент

Радник няма да бъде голям проблем за белградчани. Отборът от Сурдулица е на 13-то място със 7 точки. Със сигурност ще се борят за оставане.

Мачовете извън дома представляват проблем за тях. 3 загуби от 3 мача.

Прогноза за Цървена Звезда – Радник Сурдулица

В добавка ще кажа, че Цървена Звезда никога не са губили точки от този опонент.

1/1 на Първо Полувреме/Краен Резултат изглежда сигурно. И това е прогнозата ми за събота.

* За прогнозата е приложима офертата Нулево Равенство – Отменен Залог.

Топ факти за Цървена Звезда – Радник Сурдулица

  • Радник Сурдулица не е побеждавал в последните си 5 срещи.
  • Статистиката на Радник Сурдулица като гост този сезон: 0-0-3.
  • Статистиката на Цървена Звезда като домакин този сезон: 4-0-0.
https://topzalozi.com/

Залагам вече от 6-7 години. Опитът ми в игри с прогнози е беден. Но вече поне за мен намерих правилния начин за залагане и ще се радвам да помогна на читателите на TopZalozi.com. Прогнозите ми се уповават винаги на математиката. Просто не разполагам с достатъчно време да следя новини и да гледам мачове на много отбори. Може би и това е причината, поради която избирам футболни срещи от не толкова популярни лиги. За мен много важно е да изляза на плюс, дори и минимален. Четейки правилата на Про Лига разбрах, че ще трябва да дам 15 футболни прогнози от избрани лиги. Така че гледайте стейка, който слагам на прогнозите си, за да разберете кои от тях са за изпълняване на условията и кои реални. Това е всичко относно моето залагане. Дано ви бъда полезен! Прякор във Форума: Jack the Ripper.

Всички коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.