Хееренвеен – ВВВ Венло: прогноза (23.04.2019)

В един от първите 4 двубоя, които трябва да се изиграят от междинния 32-и кръг на холандската елитна Ередивизия, на 26000 „Абе Ленстра Стадион“ съперници са отборите на Хееренвеен и ВВВ Венло.

Хееренвеен доиграва сезона

„Гордостта на Фрисландия“ е създаден през 1920 година. А през 2000 г. стават вицешампиони на Холандия и в следващия сезон играят в Шампионската лига. През 2009-а печелят и Купата на страната.

Миналия сезон също бе сравнително успешен за Хееренвеен и стигнаха до 7-ото място. Така играха плейофи за Лига Европа, където обаче бяха елиминирани още на полуфиналите от Утрехт.

През този сезон обаче три кръга преди края нямат кой знае за какво да играят. Те заемат 10-ото място с 37 точки. И са на 10 точки както от плейофите за Лига Европа, така и от плейаута за оставане.

Това явно си проличава в последните им 4 двубоя, от които спечелиха едва 1 точка.

» Бонуси от онлайн букмейкъри – ето как да ги вземеш!

ВВВ Венло е във форма

„Добрите старци“ са създадени през 1903 година. И единственият им значим успех е спечелването на Купата на Холандия през 1959 г.

Преди два сезона успяха да се завърнат за последно при най-добрите. Като през миналия завършиха точно над зоната на изпадащите, но на 4 точки от нея.

Сега сезонът е доста по-добър за ВВВ Венло. Те са със същия актив от 37 точки и вече си осигуриха място тук и през следващата кампания.

В последните им два двубоя обаче се забелязва напредък и спечелиха цели 4 точки.

Прогноза за Хееренвеен – ВВВ Венло

Явно всяко място за ВВВ Венло е доста по-важно, отколкото за техния съперник. И очаквам именно те да са по-мотивираният тим.

Прогноза: 2.

» Вижте още футболни прогнози.

Топ статистика и трендове за Хееренвеен – ВВВ Венло

  • Като домакин, Хееренвеен не е губил от Венло в последните 9 срещи помежду им.
  • Хееренвеен не е побеждавал в последните си 4 срещи.
  • Венло нямат победа в последните си 5 мача като гост.

» Вижте още: футболна статистика.

https://topzalozi.com/

Залагам от края на 80-те години. Първо започнах с Тото 1, след това с Еврофутбол и от началото на века залагам онлайн. Участвам в десетки наградни игри в интернет и обикновено завършвам сред първите в края на всеки месец от десетки, стотици и хиляди участници. Професионално с футболни залози се занимавам вече от над 10 години. За мен най-важното е коефициента, на който залагате, да си заслужава спрямо отборите и класата на съперниците. Залагам в 99% на сингъл, което според мен е единственият начин в дългосрочен план да сте на печалба. Успех на всички с моите футболни прогнози и тук! Прякор във Форума: asenlv.

Всички коментари

  • Първо да спомена несъм редовен посетител на сайта,но Ти ако на това викаш топ прогнози,аз съм властелина на вселената.Една хубава прогноза не видях за днес,по-скоро бих се пробвал в лотарията пред тези прогнози,да не коментирам изтъкнатите аргументи за прогнозите,абсолютно несериозно! Незнам как ги пускате тия небивалици да четат хората ! Сигурен съм,че дори някой,който не следи футбол често ще направи в пъти по-добри прогнози от тези тук нека ги наречем „прогнози“

    Кинев 23.04.2019 23:30 Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.