белгия футбол

Франция – Белгия, прогноза (10/07/2018)

Дойде време да се изиграят и 1/2-финалите на Мондиал 2018. В първия от тях ще премерят сили Франция и Белгия. Двата отбора са съседи в Европа. Но сега ще бъдат съперници в един от най-чаканите сблъсъци на турнира.

Франция стигна до полуфинал без много зор!

Французите достигнаха до тази фаза на Световното, бих казал, без да си дават зор много-много. Може би загатнаха за огромния си потенциал единствено срещу Аржентина на 1/8-финала.

Но срещу Уругвай на 1/4-финала, както и в групата, победиха едва ли не на ходом. Като голяма част от головете им дойдоха от грешки на противника (срещу Уругвай) и от подаръци от съдиите (срещу Австралия).

Отборът им е млад, но пък вече се сработи добре. Въпреки това смятам, че ще берат ядове срещу белгийците. Именно по-леката им програма до момента смятам, че ще им изиграе лоша шега.

Страхотни промоции за Световното от Betfair – разгледай ги!

Белгия е готова за нещо велико!

Белгийците точно обратно. Момчетата играха за честта си в безсмислен мач срещу Англия. Но доказаха на футболния свят, че и с резервите си могат да бъдат опасен тим. Тази победа ги прати в по-трудния поток.

Но както се видя на 1/4-финала – в напечените ситуации си проличава кой е истински силен. Срещу Бразилия те бяха в ролята на аутсайдер, но изиграха картите си по великолепен начин.

А тази закалка, която получиха според мен, им дава предимство пред Франция. Чийто отбор, пак повтарям, е имал само един единствен по-сериозен тест до сега на Мондиала.

Форум за прогнози от топ типстъри!

Прогноза за Франция – Белгия

Белгия едва ли случайно е на 3-то място в ранглистата на ФИФА. Смятам да затвърдят това и след днешната среща.

Или с две думи казано – моите очаквания са „червените дяволи“ да вземат душичките на галските петли. Прогноза: 2.

Коментирай