Фарьорски острови – Малта: прогноза за голове (15.10.2019)

Фарьорски о-ви – Малта. Евро Квалификации. Вторник, 21:45.

Прогноза: Гол/Гол + Над 1 Гол за Фарьорски о-ви
Коефициент: 4.00 чрез Създай Залог
Залог: 5 точки
Типстър: Красимир Димов

Двете футболни джуджета в директен сблъсък ще определят кой ще остане последен в групата.

Малта вече успяха да победят у дома с 2:1. Сега и равенството им върши работа. Но ще трябва доста да се потрудят, за да го постигнат.

Искаш топ коефициенти и бонуси?
РЕГИСТРИРАЙ СЕ в bet365 СЕГА!

Фарьорски острови не са за подценяване!

Макар и сравнително отскоро да са участници в официалните първенства на ФИФА и УЕФА, фарьорците си извоюваха име на корав и труден за побеждаване отбор.

Независимо, че поне до скоро голяма част от футболистите бяха със статут на полупрофесионалисти. И се препитаваха, работейки на риболовни корабчета.

Още в първия си официален мач преди 29 години на неутрален терен  в шведския град Ландскрона „Рибарите“ победиха с 1:0 Австрия. И загатнаха, че всеки, който ги подцени, ще бере ядове.

В квалификациите за СП 2018 Фарьорите завършиха на четвърто място в групата пред Латвия и Молдова.

Датският им наставник Ларш Олсен предпочита да играе схема 4-4-1-1. Но у дома срещу по-слаби противници като Малта често играе с 3 в атака. И обикновено отборът му успява да вкара 2-3 гола.

Вероятно така ще направи и сега. При положение, че победата е без алтернатива за домакините.

» Бонуси от букмейкъри: ето как да ги вземеш!

Малта се подобри, но не и в гостуванията!

Малта също е традиционен аутсайдер. Но в последните години вече не е оня „Брашнен Чувал“, който противниците му „изтупваха“, за да си повдигнат самочувствието си. И да оправят головата си разлика.

В това се убедиха и нашите национали преди 4 години, когато мачът в София завърши 1:1. И за първи път в историята Малта не загуби от България.

Последваха равенства като гост и срещу други по-непретенциозни противници. Като Естония, Грузия, Армения и Литва.

Все пак, гостуванията си остават „Ахилесовата пета“ на Малта. Доказателство за това са и трите загуби от трите им визити на Фарьорските о-ви с 1:2, 2:3 и 1:3.

Прогноза за Фарьорски острови – Малта

Двата отбора са се срещали общо 7 пъти – в тях 2 победи за Малта, едно равенство и 4 загуби. Като във всеки един от тях е имало голове и двете врати.

И сега очаквам оспорван и резултатен двубой. С поне 2 попадения във вратата на Малта и едно в тая на домакините.

Вижте още една обоснована прогноза за този мач!

https://topzalozi.com/

Залагам от доста време, по-точно от първия тираж на Еврофутбол през 1994 година. Преди това 15 години съм участвал в тиражите на Тото 1 с 13 и 10 срещи, където 6 пъти имам познати 13-ки и две 10-ки. Макар и все в „слаби“ тиражи със скромни печалби. След 2004 година се насочих към залаганията в интернет. Залагал съм в десетина онлайн букмейкъра. Но от няколко години в bet365, а по времето когато нямаха лиценз за България и в betfair. От 2009 година участвам и в типстърски състезания в три други сайта. Общо там имам 9 или 10 първи места и по груби сметки спечелени над 2 500 лева от наградни фондове. От края на 2016 се изявявам предимно тук, защото ми допаднаха правилата на играта и самия формат. Голяма роля в моите прогнози има статистиката на отборите през настоящия сезон, както и традицията от преките двубои между тях в последните 2-3 години. Предпочитам да залагам в по-малко популярни лиги и първенства, защото смятам че там Букитата са по-склонни да дават по-доходни коефициенти. Тук се опитвам да насоча вниманието на читателите към някои коефициенти, които по мое мнение са с добра доходност. Прякор във Форума: Cascarino.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.