Унгария – Уелс: прогноза (11.06.2019)

Футболна прогноза за Унгария – Уелс. Мач от квалификациите за Евро 2020.

Унгария играе много добре при Роси!

Унгария определено започна да набира скорост под ръководството на Марко Роси. При него тимът прави много силно представяне в къщи.

Отборът е с четири поредни победи. Три от тях дойдоха в групата им от Лигата на Нациите. Където победиха тимовете на Гърция, Естония и Финландия.

А сега в първото си домакинство от евро-квалификациите се разправиха с Хърватска.

Уелс загуби 5 от последните 8 мача!

За Уелс може да се каже, че във формата на отбора има лек спад. Балансът в последните осем мача е пет загуби и три победи.

Тимът всъщност е доста по-силен при своите домакинства.

Игра с прогнози за про типстъри: Спечели 1150 ЛВ за месец!

Унгария – Уелс: прогноза

Тук няма как да не заложа за Унгария, която определено показа израстване в последната година.

Към момента са водачи в класирането. И тук вземат ли този мач шансовете им за класиране на европейските финали ще нараснат много.

А и характерът, който показват в последните си домакинствата, допълнително ме кара да им се доверя.

След като скоро тук победиха един от най-силните тимове в света – Хърватска, не виждам защо де не бият и Уелс. А ставките за домакините са чудесни.

* За прогнозата е използван 0.0 Азиатски Хендикап, вместо Равен Няма Залог (което е същото), поради по-големия коефициент: 2.05 за 0.0 АХ срещу 1.90 за РНЗ към момента.

Топ статистика за Унгария – Уелс

  • Унгария не е побеждавал в последните си 4 мача срещу Уелс.
  • Унгария са в серия от 4 поредни домакински победи.

Още от Евро Квалификациите във вторник вечер:

Казахстан – Сан Марино: прогноза (11.06.2019)

https://topzalozi.com/

Запалих се по футболни залози още като юноша, когато баща ми си пускаше Тото 1 и ми даваше да си пускам по някоя колонка. След години при първото си пускане в Еврофутбол познахме точен резултат 3:2 (късмета на начинаещия) и така бях зарибен. В подсъзнанието си силния пол е ловец. А това е тръпка, която доста мъже обичат. И ако тя е контролирана, е добре. Залагам само на футболни прогнози, не се увличам по други залози. Годината не помня, но щом се появиха онлайн букитата им станах фен и си направих регистрация. Участвал съм за кратко в турнир за типстъри преди доста години и съм печелил два пъти. В момента, в който спечелих, си начесах егото и спрях, защото до някъде това те изтощава и губиш форма. При избора на мач за мен най-важна е формата на отборите. После тенденциите в текущото първенство и между двата тима, усет и т.н. Не по-малко важно е да отсееш правилните мачове и да подбереш правилния залог за тях. Прякор във Форума: red6devil.

Всички коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.