Удинезе – Беневенто, прогноза (11/08/2018)

Удинезе – Беневенто е двубой от третият рунд за купата на Италия. Играе се в един мач.

Удинезе се подсили за новия сезон!

Удинезе се представиха слабо миналата кампания, но успяха да запазят елитният си статут. Бяха най-резултатни от отборите във втората половина. Но и допуснаха 63 гола за 38 срещи.

Разделиха се с някой основни играчи като Алекс Мерет (Наполи за 22 мил.), Карнезис (пак в Наполи за 2,5 мил.), Лукас Еванджелиста (Нант за 4 мил.).

Закупиха от Юве за 20 мил. Мандрагора, а от Аржентина – Пусето за 8 мил. и Муссо за 4.5 мил. Плюс още няколко за по-малки суми и свободни трансфери. Вижда се желанието на ръководството да усили състава.

Още по-добри промоции: 610 ЛЕВА в бонуси!

Беневенто е с изцяло нов отбор!

Беневенто отпадна от Сериа А. Завършиха последни с най-много допуснати гола – 84.

Почти целият отбор си е заминал. За един от тях са успели да вземат 2 мил. Другите са били повечето под наем и кой накъде види.

Скалъпили са отбор от млади момчета, взети под наем от по-нискоразрядни клубове в Италия.

Сигурни футболни прогнози!

Прогноза за Удинезе – Беневенто

Купата на Италия се взима насериозно от клубовете. Носи и приходи за всеки следващ кръг.

Няма съмнение кой е по-класният отбор. Разчитам и гостите да отбележат предвид отворената игра, която практикува новия наставник на Удине – Хулио Веласко.

https://topzalozi.com/

На 47 години съм. Футболът ми е страст от малък. 15 годишен започнах с Тото 1. В зората на демокрацията с Еврофутбол и от 10 години - онлайн. Не съм хазартен тип и залагам за тръпката. Имам и дълги периоди, в които забравям за залози. Не участвам и не съм го правил в други игри за футболни прогнози. След 1-2 месеца наблюдение на сайта Топ Залози реших да се включа в играта и вече месеци наред съм в този прекрасен сайт. Нямам любими първенства. Просто си анализирам и търся моят мач с коефициент над 2.50. Играя по една среща на ден с увеличение на залога при загуба. Дано по-бързо се аклиматизирам в ПРО и обещавам добри попадения. Прякор във Форума: Baiko.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.