Сотра – Елверум: прогноза (11.09.2019)

Сотра – Елверум. Норвегия, Дивизия 2, Група 2. Сряда, 18:00.

Прогноза: Над 2.5 Гола
Коефициент: 1.42
Залог: 10 точки
Типстър: Мирослав Ценов

Искаш топ коефициенти и бонуси?
РЕГИСТРИРАЙ СЕ в bet365 СЕГА!

Сотра е без загуба в 11 мача!

В началото на сезона играта на домакините беше доста колеблива с три спечелени точки в първите си четири срещи. Но след това последва коренна промяна.

Футболистите навлязоха в серия от 11 двубоя без поражение (7-4-0) с добра резултатност. Което едва ли е изненада за долните нива на футбола в Норвегия.

И все пак, място на върха за мен е почти невъзможна задача, въпреки оставащите кръгове. Но във футбола всичко става.

Падат по над 3 гола в мачовете на Елверум!

Гостите от своя страна пък се представят по-слабо от съперника си. С място точно над опасната зона и 21 точки в актива си. И всяка грешка ще означава попадане под чертата.

А проблемите в защита не са никак малко. Което е и причината за записаните до момента 13 двубоя над 2,5 гола и само 5 под 2,5 гола. Със средна резултатност на мач 3,3 попадения.

И за мен очакванията са за пореден голов спектакъл.

Прогноза за Сотра – Елверум

Като знак всичко може да стане в тази среща. Но с показаната резултатност на тимовете, едва ли над 2,5 гола в нея ще е трудна задача. С атакуващата и освободена игра дотук на отборите.

» Футболни прогнози с висока успеваемост!

Топ статистика преди мача:

  • Статистиката на Елверум като гост този сезон: 1-2-6.
https://topzalozi.com/

Залагам повече от 20 години, към момента предимно на живо. Като в своите залози не се влияя от футболните си пристрастия и не съм алчен - знам кога да спра. От 2006 започнах да пиша в сайт за футболни прогнози. Но за мое съжаление това приключи в началото на 2019, поради спиране на активността на въпросната медия. Печелил съм много награди в състезания за типстъри. Бил съм първи и по точки, и по процент познаваемост. Прякор във Форума: mg80pld.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.