футболна прогноза

Прогнози за приятелски мачове (стратегия за търсене на голове)

„Сериозните бетори не правят прогнози за приятелски мачове“, ще прочетете в някой футболен форум. Ала истината е някъде там…

Всъщност, една добра стратегия за залози на футболни контроли е търсенето на голове.

Но има фактори, за които трябва да следите. Вижте ги по-долу.

Прогнози за приятелски мачове – защо се очакват голове?

Обикновено в контролните мачове футболистите не са изцяло концентрирани. Това предразполага към по-слаба игра в защита. И съответно, към по-висока резултатност.

Като в първите приятелски срещи за сезона обикновено падат повече голове. Няма как и да е иначе. Или поне докато се избистрят състави, тактика, стратегия.

В тази връзка е добре да се избягват заключителните контроли или тези между отбори от високо ниво. Защото в тях се прави генерална репетиция на играта, близка до тази в официалните срещи.

Освен това, има много ротации в тези мачове и в двата тима. Дава се шанс на юноши, резерви и дошли на проби играчи. Това допълнително нарушава баланса в съставите.

Но приятелски мач не означава задължително много голове. Има много фактори, които предопределят дали да се очакват попадения. Вижте по-долу някои от тях…

Футболни прогнози!

Какъв приятелски мач е нужен за тази стратегия?

За да има шанс тази стратегия да е печеливша, трябва да намерите приятелски мач с наличието на най-много от следните фактори:

1. Мач със силно изявен фаворит

Ясно е, че когато има голяма разлика в класите на двата отбора, се очакват и много голове. Най-вече в едната посока, но не винаги.

2. Двубой на фаворит срещу аматьорски отбор

А ако изявения фаворит играе срещу аматьорски отбор, още по-добре! Обикновено тези мачове се използват, за да се постигне убедителна победа от фаворита в началото на подготовката му за забавление на футболистите и аклиматизация след почивката.

Прогнози за футболни контроли

3. Силен домакин срещу слаб гост

В подготовките се организират и такива мачове на силен домакин и откровено слаб гост. Причините за това са няколко:

  • За надъхване на футболистите преди официалните мачове.
  • За повдигане на самочувствието на играчите.
  • За шоу на феновете и нахъсването им за новия сезон.

4. Среща между офанзивни отбори

Това също е важен фактор. Приятелски мач между два отбора, които играят нападателно. А ако са и със слаби защити, още по-добре.

5. Слабо грамотни футболни тимове

Първенствата, на които са представители тимовете, също е от голямо значение на какво тактическо ниво са. Колкото по-слабо грамотни са, толкова повече голове се очакват.

Топ футболни залози!

Какви залози може да изберем за футболни контроли?

Обикновено, ако намерите футболна контрола, следвайки факторите по-горе, то коефициента за Над 2.5 гола в мача едва ли ще е повече от 1.30 – 1.40. Затова трябва да сте по-вариативни и по-смели в линиите.

Например, предпочитания залог на топ типстърът Иван Цочев за подобни мачове е: „Първо Полувреме Над 1.5 гола + Над 3.5 гола в Мача“. Или по-сигурния: „ПП Над 0.5 + Над 2.5“.

Такива прогнози могат да бъдат генерирани чрез функцията Създай Залог в bet365.

Като по подобна схема на игра Цочев успя да нареди 9 поредни печалби при общ коефициент 2946.19!

Стратегията е по идея на Иван Цочев.

Коментирай