Понистаат – КоиПС: прогноза (13.06.2019)

Колмонен дивизията се явява 4-то ниво в йерархията на финландския футбол след Вейкауслига, Икьонен и Какконен. Както може би се досещате, това е аматьорска лига.

Разделена е на 9 групи. Мачът, който ви предлагам, е от Хелзинки/Уусима група 2. Съперници в него са тимовете на Понистаат и на КоИПС.

Понистаат изостава сериозно от лидера!

Понистаат е отбор на 95 години – създаден е през далечната 1925 в Хелзинки. Въпреки това, обаче, липсват кой знае какви успехи.

Отборът се подвизава в най-долните нива. Все пак, през периода 2000-2002 три сезона участва в Каконен лигата, 3-то ниво на финландския футбол.

През тазгодишната кампания също не се движи много добре. Към момента след 7 изиграни кръга е в средата на класирането с 9 точки. Като изоставането от лидера ПК-35 е цели 12 пункта.

В настоящия мач домакините имат възможността да добавят 3 лесни точки към актива си. Защото срещат един от най-слабите тимове в тази група.

» Игра „Златна Прогноза“: включи се!

КоиПС е изключително слаб гост!

КоИПС е отбор от град Вантаа. Непопулярен за широката публика (включително и за мен). Съответно информацията, която успях да намеря за него, е оскъдна.

Разчитат повече на школата си, в която тренират много деца от региона. Имат и женски тим. А мъжете тренират 2-3 пъти седмично.

От тук можем да си направим извод защо са такива резултатите му: 2 победи (едната с минималното 1-0 у дома над последния в класирането ХооГии) и 5 загуби.

Особено силно впечатление прави статистиката от гостуванията. КоИПС са имали 4 визити до момента. И 4-те са ги изгубили. Като общата голова разлика от тези 4 срещи е 5-18.

Във всички тези поражения те изоставаха в резултата още на полувремето. С две думи – изключително слаб гост.

» Футболни прогнози с висока успеваемост!

Понистаат – КоиПС: прогноза

Предвид горе изложената информация, очаквам лесна и убедителна победа за домакините от Хелзинки на Първо Полувреме/Краен Резултат.

Вероятността за много голове е голяма. И ми се струва не чак толкова голям риска да се търси генерираната чрез Създай Залог прогноза, която предлагам.

Желая успех на всички, които играят с мен!

https://topzalozi.com/

Първите си стъпки в спортните залози направих през далечната 1998 година в Еврофутбол. След това постепенно се ориентирах към онлайн букмейкърите. Най-много ми допада платформата и възможностите, които дава bet365. През последните 7-8 години участвам и в редица състезания и игри с прогнози, включително и международни, от които съм печелил немалко награди. Но по-важното за мен е самото участие и надпреварата с останалите участници, тоест състезателният дух е в кръвта ми. В този ред на мисли бих искал да споделя, че аз съм един от трикратните победители на култовото ТВ състезание "Минута е много". Участвал съм и в други ТВ и радио игри. От състезанията за спортни прогнози най-много ми харесва първата игра на topzalozi.com, която и до ден днешен си остана уникална със своя формат и концепция. Любимите ми футболни прогнози са свързани с головете. Винаги се стремя да търся подходящи мачове, на които е възможно да има много попадения. Тази моя тактика ми е носила успехи неведнъж на много добри ставки. Желая успех на всички читатели на сайта! Прякор във Форума: ivan_tsochev.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.