Полша – Италия, прогноза (14/10/2018)

Прогноза за Полша – Италия от Лига на Нациите.

Полша и Италия не са убедителни

Двата отбора имат по една точка след първите си два мача от групата. Като изоставането им от лидера Португалия е от пет точки.

Победата над Саудитска Арабия е единствената в последните десет мача на Италия. В последните 15 срещи на Адзурите бяха победени още Израел, Лихтенщайн и Албания – все доста посредствени състави.

„Златна Прогноза“ – не просто игра, а предизвикателство!

Италия нямат суха мрежа в последните си осем мача. Това е много изненадващо предвид стабилната игра на централната двойка защитници Бонучи и Киелини за клубния им отбор Ювентус.

Полша загубиха от Португалия с 2:3 у дома преди два дни. Левандовски изигра мач номер 100 за отбора.

Прогноза за Полша – Италия

В историята на съперничеството между двата отбора има 15 мача. Като 7 от тях са завършили без победител.

Двата отбора печелят много трудно в последните месеци. Едно евентуално равенство сега ще класира Португалия напред. Този вариант ми изглежда абсолютно възможен. Точен резултат – 1:1.

Русия – Турция, прогноза (14/10/2018)

Топ факти за Полша – Италия

  • Италия не е побеждавал в последните си 5 срещи.
https://topzalozi.com

Типстър е човек, който задълбочено изследва и анализира спортни събития и мачове. На база на което дава обосновани и аргументирани предложения за залози и футболни прогнози. Професионалният типстър обикновено търси стойностни единични залози с +EV, за да си гарантира печалба в дългосрочен план. Вижте подробности в статията: Как да печелим от спортни залози?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.