швеция футбол

Одеволд – Тваакерс, прогноза (09/07/2018)

В мач от 15-ия кръг на шампионата на Швеция в тяхната Първа дивизия ще играят отборите на Одеволд и Твооркеш.

Одеволд – Тваакерс: И тук ще се прояви домакинския фактор!

Отборите са съседи в топ 6 на класирането. Одеволд е на 6-то място с 24 точки, а Твооркеш са 5-ти с два пункта повече. Разликата до върха, обаче, е едва 4-5 точки. И всеки от тимовете все още има шансове да се пребори за промоция.

Но, както може би се досещате, колкото по-надолу отиваме в йерархията на футбола в Швеция, толкова повече домакинския фактор става по-силен. Така е и тук.

Игра: Можеш ли да познаеш 3 мача подред? Предизвикан си!

Одеволд разчитат изключително много на домакинствата си да печелят точки. В актива си, както вече, казах имат 24 точки. А 19 от тях са спечелени у дома при статистика 6-1-0 и голова разлика 13-3.

Твооркеш натрупаха 4 последователни победи като гост в началото на сезона. Но след това пък са в серия от 3 поредни загуби. Все пак, те са новаци в тази лига и самият факт, че са на 5-то място точно по средата на сезона със сигурност им дава самочувствие.

Прогноза за Одеволд – Тваакерс

Въпреки това се доверявам на Одеволд в този мач. Дори според мен може да спечелят мача и на Първо Полувреме/Краен Изход. Но все пак реших да не рискувам. Прогноза: 1.

Футболни прогнози!

Коментирай