Одеволд – Тваакерс, прогноза (09/07/2018)

В мач от 15-ия кръг на шампионата на Швеция в тяхната Първа дивизия ще играят отборите на Одеволд и Твооркеш.

Одеволд – Тваакерс: И тук ще се прояви домакинския фактор!

Отборите са съседи в топ 6 на класирането. Одеволд е на 6-то място с 24 точки, а Твооркеш са 5-ти с два пункта повече. Разликата до върха, обаче, е едва 4-5 точки. И всеки от тимовете все още има шансове да се пребори за промоция.

Но, както може би се досещате, колкото по-надолу отиваме в йерархията на футбола в Швеция, толкова повече домакинския фактор става по-силен. Така е и тук.

Игра: Можеш ли да познаеш 3 мача подред? Предизвикан си!

Одеволд разчитат изключително много на домакинствата си да печелят точки. В актива си, както вече, казах имат 24 точки. А 19 от тях са спечелени у дома при статистика 6-1-0 и голова разлика 13-3.

Твооркеш натрупаха 4 последователни победи като гост в началото на сезона. Но след това пък са в серия от 3 поредни загуби. Все пак, те са новаци в тази лига и самият факт, че са на 5-то място точно по средата на сезона със сигурност им дава самочувствие.

Прогноза за Одеволд – Тваакерс

Въпреки това се доверявам на Одеволд в този мач. Дори според мен може да спечелят мача и на Първо Полувреме/Краен Изход. Но все пак реших да не рискувам. Прогноза: 1.

Футболни прогнози!

https://topzalozi.com/

Първите си стъпки в спортните залози направих през далечната 1998 година в Еврофутбол. След това постепенно се ориентирах към онлайн букмейкърите. Най-много ми допада платформата и възможностите, които дава bet365. През последните 7-8 години участвам и в редица състезания и игри с прогнози, включително и международни, от които съм печелил немалко награди. Но по-важното за мен е самото участие и надпреварата с останалите участници, тоест състезателният дух е в кръвта ми. В този ред на мисли бих искал да споделя, че аз съм един от трикратните победители на култовото ТВ състезание "Минута е много". Участвал съм и в други ТВ и радио игри. От състезанията за спортни прогнози най-много ми харесва първата игра на topzalozi.com, която и до ден днешен си остана уникална със своя формат и концепция. Любимите ми футболни прогнози са свързани с головете. Винаги се стремя да търся подходящи мачове, на които е възможно да има много попадения. Тази моя тактика ми е носила успехи неведнъж на много добри ставки. Желая успех на всички читатели на сайта! Прякор във Форума: ivan_tsochev.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.