Ню Йорк Ред Булс – Ванкувър Уайткапс: прогноза (23.05.2019)

Ню Йорк Ред Булс стартираха сезона разочароващо. На старта записаха 4 загуби и 1 равен в първите 5 двубоя.

Постепенно отборът започна да придобива самочувствие и резултатите не закъсняха. „Биковете“ успяха да запишат 4 победи и 1 загуба в последните 5 мача.

Явно мълвите, че Тиери Анри ще поеме клуба, се оказа само слух. И може би това поуспокои главния треньор Крис Армас и неговия щаб.

Ванкувър Уайткапс никога не са претендирали за нещо. Отборът се утвърди като средняк на Западната конференция, заемайки 9-та позиция с 13 точки.

Възпитаниците на Дос Сантос в последните 5 двубоя показват добра форма за възможностите си. Като записаха 2 победи, 2 равни и 1 загуба.

С такива резултати тимът има шанс да влезе в плей-офите. Което ще се счита като голям успех.

Прогноза: Смятам че отборът на Ред Булс успя да преодолее кризата в началото на сезона. И ще покаже своя потенциал на стабилен отбор в МЛС. Очаквам победа с хендикап за домакините.

https://topzalozi.com/

Залагам повече от 15 години. Реално играя за удоволствие. Като основно залагам на сингли с коефициент около 2,00. Следвам системата Флат. Залагам 5% от банката и след всяка трета позната прогноза увеличавам залога с 2,5%. Тоест след третия познат залог залагам 7,5% от наличната банка. От тези 15 години залагане разбрах, че да си печеливш в дългосрочен план най-важното нещо е дисциплината и правилното управление на банката. В онлайн игри за футболни прогнози участвам горе долу от една година, откакто случайно попаднах на сайта Топ Залози. Много ми допадна играта Златна Прогноза и реших да участвам. Най-голяма заслуга днес да пиша това описание имат колегите типстъри от Форума в Топ Залози. Именно от тях научих много в прогнозирането на мачове и се надявам да се представя добре в Про Лигата на най-добрият сайт за прогнози - TopZalozi.com. Прякор във Форума: Krasimir1981.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.