Наполи – Арсенал: прогноза за първо полувреме (18.04.2019)

Наполи – Арсенал прогноза за първо полувреме с Азиатски Хендикап.

Наполи ще трябва да бие с разлика

Първия мач между двата отбора завърши с резултат 2:0 за англичаните (заслужен според xG данни за Лига Европа). Това означава, че домакините в реванша ще трябва да се хвърлят за задължителна победа.

Очаквам солиден натиск от тяхна страна в първите минути на двубоя.

Наполи няма какво да губят. Втори са в Италия и им остава само да доиграят сезона. Но пък такъв съперник си е добър тест за тях и със сигурност няма да отпишат тази купа.

Арсенал ще пести сили за шампионата

Те играят на няколко фронта. Главната им цел е спечелване на трето или четвърто място във Висшата лига. Борбата за тези места е жестока.

Артилеристите са слаб гост. В шампионата са победили едва 6 пъти навън от 16 опита!

Играха в понеделник на стадиона на Уотфорд. Там с късмет успяха да запишат победа и първа суха мрежа в гостуванията през сезона.

Сега ги очаква и пътуване до Италия. А в неделя имат и важен мач в шампионата. Ще спомена и последните гостувания на Арсенал в Лига Европа – загуби от Рен 1:3 и БАТЕ 0:1.

Топ 5 залози на футбол днес!

Прогноза за Наполи – Арсенал, 18.04.2019

Наполи ще хвърли всичко в този мач. А Арсенал ще играе в защита и пестеливо за 0:0 или 0:1. Артирелистите ще бъдат и доста поуморени.

Мисля, че в този двубой е много вероятно да отпаднат. Не ги виждам да победят. Победата дори им е излишна. Ще пробват тактиката на Мауриньо с автобуса.

Прогнозирам първо полувреме 0:0 или победа за Наполи на нула.


» Вижте още: футболни прогнози за Лига Европа днес:

https://topzalozi.com/

Започнах със залозите някъде през 90-те. За начало с Тото 1, след това и Еврофутбол. С Тото 1 не ми провървя. :) В игри с футболни прогнози участвам от около 15 години, печелил съм ги доста пъти. Изводите, до които съм стигнал във връзка с прогнозирането и залозите са, че има един голям печеливш от тях и това е букмейкърът! За да имаме равен старт с него, което много рядко се случва, трябва да залагаме на коефициенти без марж и там вече да имаме късмета да се падне нашия изход. За целта трябва да имаме регистрация в повечето букмейкъри и да залагаме в този, който предлага най-добрия коефициент на избрания от нас изход. Най-важното е да се определи кой изход си заслужава да се заложи на съответния коефициент, т.е. да се определи каква е вероятността даден изход да се случи. Не следвам стратегии за залагане или системи. Следя статистики и смятам вероятности в търсене на най-изгодния залог. И за финал ще споделя, че макар да съм на плюс, от години не залагам. Спря да ме влече, може би защото обичам само да печеля. Участвайте в играта, гарантирам ви че няма да загубите, но може да спечелите награда или поне най-малкото тръпка. :)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.