Нант – Амиен: прогноза (21.04.2019)

Нант – Амиен прогноза за първо полувреме с азиатски хендикап.

Нант все още не се е спасил от изпадане

Те записаха 2 страхотни победи в последните 2 кръга. Победиха с 2:1 третия в класирането Лион и с 3:2 лидера ПСЖ.

Преди тези два домакински успеха изпуснаха на своя стадион и втория в класирането. Губейки в крайния резултат с 2:3, след като водеха с 2:0.

6 кръга преди края Нант се намират на 9 точки над зоната на изпадащите.

» Игра „Златна Прогноза“: уникална е, включи се сега!

Амиен е точно над опасната зона

Намират се на 17-о място, на 4 точки от зоната на изпадащите. Но пък са и с мач по-малко от опонентите си в нея. Записаха 4 равенства в последните 4 кръга, 3 от които нулеви.

Като гост Амиен са в серия от 7 мача без победа. Общият им актив навън е 2 победи, 5 равенства и 9 загуби. Отбелязали са едва 8 гола в тези 16 срещи.

Прогноза за Нант – Амиен

Очаквам Нант да играят стабилно и силно, особено в първото полувреме. Напоследък обикновено така се получава у дома.

Гостите би трябвало да са по-амбицирани в този двубой предвид факта, че са по-близо до изпадането. Но пък са много слаб гост, забравили са кога последно са победили в гостуване.

А и Амиен вкарват средно по половин гол на мач. Струва ми се малко вероятно да отбележат цял гол в първото полувреме и то без да получат такъв в тяхната врата.

» Вижте още футболни прогнози за днес.

Топ статистика и трендове за Нант – Амиен

  • Статистиката на Амиен като гост този сезон: 2-5-9.
  • Амиен нямат победа в последните си 7 мача като гост.
  • Амиен нямат загуба в последните си 7 мача.

Нант

  • в серия от 6 мача, в които е допуснал гол.

Амиен

  • в серия от 4 равенства;
  • в серия от 3 равенства като гост.

» Вижте още: футболна статистика.

» Този мач ще завърши 1:0 за Нант според Ligue 1 Stats Predictions.

https://topzalozi.com/

Започнах със залозите някъде през 90-те. За начало с Тото 1, след това и Еврофутбол. С Тото 1 не ми провървя. :) В игри с футболни прогнози участвам от около 15 години, печелил съм ги доста пъти. Изводите, до които съм стигнал във връзка с прогнозирането и залозите са, че има един голям печеливш от тях и това е букмейкърът! За да имаме равен старт с него, което много рядко се случва, трябва да залагаме на коефициенти без марж и там вече да имаме късмета да се падне нашия изход. За целта трябва да имаме регистрация в повечето букмейкъри и да залагаме в този, който предлага най-добрия коефициент на избрания от нас изход. Най-важното е да се определи кой изход си заслужава да се заложи на съответния коефициент, т.е. да се определи каква е вероятността даден изход да се случи. Не следвам стратегии за залагане или системи. Следя статистики и смятам вероятности в търсене на най-изгодния залог. И за финал ще споделя, че макар да съм на плюс, от години не залагам. Спря да ме влече, може би защото обичам само да печеля. Участвайте в играта, гарантирам ви че няма да загубите, но може да спечелите награда или поне най-малкото тръпка. :)

Всички коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.