Молде – Волеренга, прогноза (08/07/2018)

В късния неделен мач от 16-тия кръг на норвежкото първенство ще премерят сили тимовете на Молде и Волеренга.

Молде играе уверено на своя стадион!

Отборът на домакините играе много добре на своя „Акер“ до сега през сезона. Тук резултатите на отбора са 6 победи и две минимални загуби в 8 изиграни двубои. Във всяка една от тези 6 победи бяха вкарани поне по 2 гола в противниковите мрежи.

Освен това, почти всички тези победи бяха извоювани още преди почивката на ПП/КИ-1/1. В настоящата среща се очертават добри шансове за нова лесна победа с оглед на съперника.

Прогнози за приятелски мачове (стратегия за залози)

Волеренга е колеблив гост!

Волеренга все още се задържа в горната половина на подреждането (8-мо място). Но смея да твърдя, че играят колебливо като гост. Статистиката им далеч от дома е: 3-2-3.

В последните си три визити дори не успяха да отбележат нито един гол. Не мисля, че и днес имат особени шансове.

Прогноза за Молде – Волеренга

Очакванията ми са за комфортна победа на Молде на Първо Полувреме/Краен Изход. За търсачите на по-рискови прогнози може да се добавят и голове към прогнозата. Успех!

Топ футболни залози днес!

https://topzalozi.com/

Първите си стъпки в спортните залози направих през далечната 1998 година в Еврофутбол. След това постепенно се ориентирах към онлайн букмейкърите. Най-много ми допада платформата и възможностите, които дава bet365. През последните 7-8 години участвам и в редица състезания и игри с прогнози, включително и международни, от които съм печелил немалко награди. Но по-важното за мен е самото участие и надпреварата с останалите участници, тоест състезателният дух е в кръвта ми. В този ред на мисли бих искал да споделя, че аз съм един от трикратните победители на култовото ТВ състезание "Минута е много". Участвал съм и в други ТВ и радио игри. От състезанията за спортни прогнози най-много ми харесва първата игра на topzalozi.com, която и до ден днешен си остана уникална със своя формат и концепция. Любимите ми футболни прогнози са свързани с головете. Винаги се стремя да търся подходящи мачове, на които е възможно да има много попадения. Тази моя тактика ми е носила успехи неведнъж на много добри ставки. Желая успех на всички читатели на сайта! Прякор във Форума: ivan_tsochev.

Всички коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.