Молде – Викинг: прогноза (20.05.2019)

Молде са фаворит. Но няма как да подценявам Викинг. Затова в прогнозата се насочвам към голове и корнери.

Молде си мечтае за титлата!

Молде завършиха втори миналата кампания след Розенборг. Сега след слабия старт на конкурента си мечтаят за титлата. След девет кръга са на второ място.

На два пъти се пропукаха, но при гостувания. У дома си са с четири победи.

Само в една среща от деветте им е имало по-малко от два гола. Изпълнили са средно по четири ъглови удара. Като в домакинствата им линията от 10 общо не е минавана.

Викинг бързо се завърна в елита!

Викингите от Ставангер след един сезон във второто ниво се завърнаха безпроблемно в Елитсериен на Норвегия. Заемат шеста позиция със статистика: 4-2-2.

Само два мача са им под 2 гола.

Те са малко по-добре с корнерите – средно по 5. Това, обаче, идва от две срещи срещу по-слаби противници, в които са изпълнили само те 18 ъглови.

Молде – Викинг: прогноза

Понеделник е. Единствен мач от Елитсериен. Първенство, в което силите са изравнени. Затова е добре да се избягва знак, още повече пък за явен фаворит.

Аз се насочвам към поне два гола и малко корнери в моята прогноза.

https://topzalozi.com/

На 47 години съм. Футболът ми е страст от малък. 15 годишен започнах с Тото 1. В зората на демокрацията с Еврофутбол и от 10 години - онлайн. Не съм хазартен тип и залагам за тръпката. Имам и дълги периоди, в които забравям за залози. Не участвам и не съм го правил в други игри за футболни прогнози. След 1-2 месеца наблюдение на сайта Топ Залози реших да се включа в играта и вече месеци наред съм в този прекрасен сайт. Нямам любими първенства. Просто си анализирам и търся моят мач с коефициент над 2.50. Играя по една среща на ден с увеличение на залога при загуба. Дано по-бързо се аклиматизирам в ПРО и обещавам добри попадения. Прякор във Форума: Baiko.

Всички коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.