МиПа – Оулу: прогноза (27.07.2019)

Футболна прогноза за МиПа – Оулу от финландската Иконен.

МиПа са вкарали само 12 гола в 15 мача!

През 1992 домакините влязоха в елита на Финландия и до 2009 бяха неизменно сред първите шест в класирането. През 2005 дори спечелиха Вейкауслигата. Преди това 6 пъти се класираха в челната тройка.

През 2014 обаче банкрутираха и дори за две години отборът престана да съществува. През 2017 е възстановен и след две поредни промоции стигна до второто ниво. Но трудно ще запази мястото си там.

МиПа са вкарали само 12 гола в 15 мача и 7 кръга преди края са последни в класирането. Макар и само на точка след предпоследния ТПВ и на 7 след АК Оулу, който обаче е изиграл с един мач повече.

» bet365 ревю – виж защо е най-добрият букмейкър!

Оулу има 3-та най-добра защита в лигата!

Оулу също има няколко сезона във Вейкауслигата, но не може да се похвали с никакви успехи там. Сега също не е сред кандидатите за промоция.

А дори скоро може да се окаже замесен в борбата за последното място. Особено ако продължи негативната му серия от 7 мача без победа – 5 загуби и две равенства.

В последния кръг загуби с 3:4 от Яро. А малко преди това направи 3:3 у дома със слабака ТПВ. Но такива резултатни срещи като цяло са изключение за отбора.

Само по 2.30 гола е средната резултатност в мачовете му до сега. А защитата му е третата по сила след тая на първите два тима в класирането – ХАКА и ТПС.

Прогноза за МиПа – Оулу

Това ще е трети пряк двубой между противниците през 2019 година. Първите два в Оулу завършиха без голове 0:0 – един за купата и един за Юконен.

Така че предпоставките за още един слабо резултатен мач са налице.

» Топ футболни залози днес!

Топ тенденции преди мача

  • Като домакин, МиПа не е губил от Оулу в последните 3 срещи помежду им.
  • Оулу не е побеждавал в последните си 7 срещи.
  • Оулу са в серия от 3 поредни загуби.
https://topzalozi.com/

Залагам от доста време, по-точно от първия тираж на Еврофутбол през 1994 година. Преди това 15 години съм участвал в тиражите на Тото 1 с 13 и 10 срещи, където 6 пъти имам познати 13-ки и две 10-ки. Макар и все в „слаби“ тиражи със скромни печалби. След 2004 година се насочих към залаганията в интернет. Залагал съм в десетина онлайн букмейкъра. Но от няколко години в bet365, а по времето когато нямаха лиценз за България и в betfair. От 2009 година участвам и в типстърски състезания в три други сайта. Общо там имам 9 или 10 първи места и по груби сметки спечелени над 2 500 лева от наградни фондове. От края на 2016 се изявявам предимно тук, защото ми допаднаха правилата на играта и самия формат. Голяма роля в моите прогнози има статистиката на отборите през настоящия сезон, както и традицията от преките двубои между тях в последните 2-3 години. Предпочитам да залагам в по-малко популярни лиги и първенства, защото смятам че там Букитата са по-склонни да дават по-доходни коефициенти. Тук се опитвам да насоча вниманието на читателите към някои коефициенти, които по мое мнение са с добра доходност. Прякор във Форума: Cascarino.

Всички коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.