Лудогорец – Ференцварош: прогноза с висок коефициент (17.07.2019)

Прогноза за Лудогорец – Ференцварош, генерирана с функцията Създай Залог. Мач реванш, който ще класира победителят за следващата фаза в най-комерсиалният клубен турнир в Европа.

Лудогорец е оптимист за реванша!

На българският шампион не достигна шанс да си тръгне от Будапеща с по-добър резултат. Сега обаче само един гол може да се окаже от полза за тима от Разград.

Наставникът Стойчо Стоев бе спокоен след първата среща. И изрази оптимизъм за отстраняване на унгарците.

Съперникът показа, че притежава потенциал да води равностойна битка. И ще се стреми да отбележи гол на чужд терен.

» Топ 5 залози днес!

Лудогорец – Ференцварош: прогноза

Футболистите на Ференцварош, обаче, са малко по-назад в подготовката за новия сезон. Лудогорец вече изигра три официални мача, докато прекият двубой бе единствен за унгарският шампион.

Като единици футболистите от Разград изглеждат доста по-стойностни. А и бразилците в отбора се разбират добре.

Опитът през последните няколко сезона в Шампионска Лига неминуемо ще окаже своето влияние в толкова важен мач. Затова предпочитам да се доверя на нашият шампион.

Като очаквам да има попадения в мрежата на унгарците и в двете полувремена.

Лудогорец – Ференцварош: прогноза кой ще се класира (17.07.2019)

https://topzalozi.com/

Завършила съм Национална спортна академия с тенис и футбол. Обичам спорта. Интересувам се и следя футболните първенства в Англия, Испания, Италия и Германия. В главата ми има богата информация за футболисти, отбори и събития, която ми помага при избора на прогнози. Гледам с интерес тенис и мога да предполагам точно изхода на доста от мачовете. Не съм в играта за награди, а за тръпката от удоволствието да познаеш правилният изход на спортно събитие. В случая - футболни прогнози. Прякор във Форума: deni50.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.