Локомотив Москва – Урал: прогноза (22.05.2019)

Футболна прогноза за Локомотив Москва – Урал. Фина за Купата на Русия.

Локомотив Москва е в добра форма!

След зимната пауза Локомотив изигра 16 двубоя във всички турнири. От тях успя да спечели 9 победи, 6 хикса и само 1 загуба.

Благодарение на тези резултати отборът има шанс да се бори за място, даващо право за участие в Шампионска лига. Както и финал за Купата на Русия.

Ако тимът успее да изпълни и двете мисии, ще се сдобие не само със спортно щастие, но и с добро финансово състояние.

Локо Москва и Урал не са в добри отношения!

Ако трябва да бъдем честни, един от отборите, които най-много мразят Екатеринбурците, е именно Локомотив Москва.

През 2017 година двата тима отново играха финал за Купата на Русия, който беше спечелен от Московчани. Но не с много футболни достойнства.

Също така, допълнително напрежение се създаде и след последния двубой, който изиграха двата отбора преди няколко дни.

Съдята показа незаслужен червен картон в 64 минута на футболист на Урал. И по този начин предреши изхода на двубоя.

Урал има да си връща на Локомотив!

Урал в момента е много зъл. И със сигурност ще иска честен реванш.

Урал изпълни своята задача и догодина отново ще играе при най добрите. Това означава, че отборът ще може да хвърли всичките си сили именно в този двубой.

Локомотив Москва – Урал: прогноза

Със сигурност състава на Локомотив е по-класният от двата. Но тук става въпрос само и единствено за един мач, където може да се случи всичко.

Трябва да отчетем колко много са надъхани Екатеринбурци. Плюс това, че такива двубои се решават с характер, а не с майсторство.

Столичани ще имат срещу себе си единадесет, които са готови да умрат на терена, но да спечелят този двубой.

https://topzalozi.com/

Залагам повече от 15 години. Реално играя за удоволствие. Като основно залагам на сингли с коефициент около 2,00. Следвам системата Флат. Залагам 5% от банката и след всяка трета позната прогноза увеличавам залога с 2,5%. Тоест след третия познат залог залагам 7,5% от наличната банка. От тези 15 години залагане разбрах, че да си печеливш в дългосрочен план най-важното нещо е дисциплината и правилното управление на банката. В онлайн игри за футболни прогнози участвам горе долу от една година, откакто случайно попаднах на сайта Топ Залози. Много ми допадна играта Златна Прогноза и реших да участвам. Най-голяма заслуга днес да пиша това описание имат колегите типстъри от Форума в Топ Залози. Именно от тях научих много в прогнозирането на мачове и се надявам да се представя добре в Про Лигата на най-добрият сайт за прогнози - TopZalozi.com. Прякор във Форума: Krasimir1981.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.