Лимерик – Дрогеда Юнайтед: прогноза (19.07.2019)

Вече писах в една своя прогноза за това, че Лимерик е един от най-силните домакини в лигата. Имат само една загуба и само четири допуснати гола в къщи.

Към момента домакините заемат 5-то място в дивизията и ще се стремят към бараж за промоция. Цел, която за сега е напълно постижима.

Дрогеда са с две места над съперника си и заемат 3-та позиция. Разликата между двата тима е 6 точки.

Дрогеда играе еднакво силно и в къщи, и при визитите си. Но прави впечатление, че имат само една победа срещу отборите от топ 5 при своите гостувания.

В никакъв случай при тези обстоятелства не мога да се съглася с букитата, че толкова много фаворизират гостите. Отново ще заложа ни тима, който е почти безупречен домакин.

Двата отбора вече се срещнаха два пъти през сезона. Тук мачът завърши 0:0, а в Дрогеда едноименният тим победи с 3:2. Това е и единствената победа за гостите от последните 10 срещи между двата тима.

А тук у дома Лимерик има много изразено преимущество над съперника си в последните им мачове.

  • Статистиката на Лимерик като домакин този сезон: 6-3-1.
  • Като домакин, Лимерик не е губил от Дрогеда Ютд в последните 5 срещи помежду им.
  • Конър Елис е голмайстора на Лимерик с 5 гола. Марк Дойл има 10 гола за Дрогеда Ютд.
https://topzalozi.com/

Запалих се по футболни залози още като юноша, когато баща ми си пускаше Тото 1 и ми даваше да си пускам по някоя колонка. След години при първото си пускане в Еврофутбол познахме точен резултат 3:2 (късмета на начинаещия) и така бях зарибен. В подсъзнанието си силния пол е ловец. А това е тръпка, която доста мъже обичат. И ако тя е контролирана, е добре. Залагам само на футболни прогнози, не се увличам по други залози. Годината не помня, но щом се появиха онлайн букитата им станах фен и си направих регистрация. Участвал съм за кратко в турнир за типстъри преди доста години и съм печелил два пъти. В момента, в който спечелих, си начесах егото и спрях, защото до някъде това те изтощава и губиш форма. При избора на мач за мен най-важна е формата на отборите. После тенденциите в текущото първенство и между двата тима, усет и т.н. Не по-малко важно е да отсееш правилните мачове и да подбереш правилния залог за тях. Прякор във Форума: red6devil.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.