футболна прогноза

Легия Варшава – Атромитос: прогноза (08.08.2019)

Легия – Атромитос. Лига Европа. Четвъртък, 22:00.

Прогноза: Легия Без Допуснат Гол
Коефициент: 2.25
Залог: 10 точки
Типстър: Красимир Лазаров

За бонуси и топ коефициенти:
РЕГИСТРИРАЙ СЕ в bet365 СЕГА!

Легия Варшава има стабилна отбрана!

В първите кръгове на квалификациите Легия демонстрира много добра игра в защита и не допусна нито един гол. Първо вършавската Легия се справи с гибралатарския Европа (0-0 като гост и 3-0 като домакин). След това победи финландския КуПС (1-0 като домакин и 0-0 като гост).

Много показателно за доброто представяне на отбора в защита беше домакинския двубой срещу финландците. Футболистите на Легия позволиха на своя съперник да влезе само два пъти в наказателното поле и да нанесе едва два удара към своята вратата.

Също така, в ответния двубой във Финландия, поляците бяха безупречни в защита. И не допуснаха нито един удар към собствената си врата.

» Форум за прогнози, залози и фишове!

Атромитос не впечатлява с играта си!

Атромитос са пълни дебютанти в Евро турнирите.

Във втория кръг гърците успяха да отстранят Словашкия ДАК 1904 (3-2, 2-1). Но това не би трябвало да прави огромно впечатление.

Все пак, словаците не са кой знае каква сила. А качеството на футбол, което показаха гърците в тези двубои, беше доста незадоволително (71% точни пасове и 34% точност на ударите към вратата).

Прогноза за Легия Варшава – Атромитос

От горе написаното става ясно, че Легия Варшава играят до момента перфектно в защита и нямат допуснат гол. А Атромитос не са по-класни от КуПС.

Така че се надявам поляците отново да покажат тази стабилна игра в отбрана и в този двубой.

Вижте още една обоснована прогноза за този мач!

Един Коментар

  1. TZ 09.08.2019

Коментирай