Легия Варшава – Атромитос: прогноза (08.08.2019)

Легия – Атромитос. Лига Европа. Четвъртък, 22:00.

Прогноза: Легия Без Допуснат Гол
Коефициент: 2.25
Залог: 10 точки
Типстър: Красимир Лазаров

Искаш топ коефициенти и бонуси?
РЕГИСТРИРАЙ СЕ в bet365 СЕГА!

Легия Варшава има стабилна отбрана!

В първите кръгове на квалификациите Легия демонстрира много добра игра в защита и не допусна нито един гол. Първо вършавската Легия се справи с гибралатарския Европа (0-0 като гост и 3-0 като домакин). След това победи финландския КуПС (1-0 като домакин и 0-0 като гост).

Много показателно за доброто представяне на отбора в защита беше домакинския двубой срещу финландците. Футболистите на Легия позволиха на своя съперник да влезе само два пъти в наказателното поле и да нанесе едва два удара към своята вратата.

Също така, в ответния двубой във Финландия, поляците бяха безупречни в защита. И не допуснаха нито един удар към собствената си врата.

» Форум за прогнози, залози и фишове!

Атромитос не впечатлява с играта си!

Атромитос са пълни дебютанти в Евро турнирите.

Във втория кръг гърците успяха да отстранят Словашкия ДАК 1904 (3-2, 2-1). Но това не би трябвало да прави огромно впечатление.

Все пак, словаците не са кой знае каква сила. А качеството на футбол, което показаха гърците в тези двубои, беше доста незадоволително (71% точни пасове и 34% точност на ударите към вратата).

Прогноза за Легия Варшава – Атромитос

От горе написаното става ясно, че Легия Варшава играят до момента перфектно в защита и нямат допуснат гол. А Атромитос не са по-класни от КуПС.

Така че се надявам поляците отново да покажат тази стабилна игра в отбрана и в този двубой.

Вижте още една обоснована прогноза за този мач!

https://topzalozi.com/

Залагам повече от 15 години. Реално играя за удоволствие. Като основно залагам на сингли с коефициент около 2,00. Следвам системата Флат. Залагам 5% от банката и след всяка трета позната прогноза увеличавам залога с 2,5%. Тоест след третия познат залог залагам 7,5% от наличната банка. От тези 15 години залагане разбрах, че да си печеливш в дългосрочен план най-важното нещо е дисциплината и правилното управление на банката. В онлайн игри за футболни прогнози участвам горе долу от една година, откакто случайно попаднах на сайта Топ Залози. Много ми допадна играта Златна Прогноза и реших да участвам. Най-голяма заслуга днес да пиша това описание имат колегите типстъри от Форума в Топ Залози. Именно от тях научих много в прогнозирането на мачове и се надявам да се представя добре в Про Лигата на най-добрият сайт за прогнози - TopZalozi.com. Прякор във Форума: Krasimir1981.

Всички коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.