Лацио – Аталанта: прогноза с голям коефициент (15.05.2019)

Прогноза за Лацио – Аталанта с голям коефициент чрез Азиатски Хендикап.

Аталанта е в страхотна форма!

Аталанта играе добър футбол в последно време. И се намират в страхотна форма. Тимът е почти сигурен участник в ШЛ за другия сезон. А достигна и финал за купата.

В последните години в отбора се видя сериозно израстване и съвсем логичен прогрес.

Миналата година тимът достигна до полуфинал за купата, където Юве ги отстрани с две равенства. Като само голът на чужд терен класира гранда от Торино.

» Промоции от bet365 – вижте какви бонуси предлага!

Лацио чакаше този финал!

Лацио направи много противоречив сезон. Орлите достигнаха финала за купата на Италия. Но същевременно направиха доста посредствени мачове в първенството.

С оглед на това, че Лацио чакаше този финал, до някъде са оправдани и колебанията в игрите им.

Лацио – Аталанта: прогноза

Аталанта се води домакин, но само символичен. Защото финалът за Купата на Италия е в Рим.

Замислете се колко пъти ще имат шанс Аталанта да играят в най-комерсиалния турнир на стария континент.

И колко пъти ще се отдаде тази възможност на Орлите да вдигнат купата във вечния град на „Стадио Олимпико“. С това да осмислят сезона си! И същевременно да подразнят големия си враг – Рома.

За всекиго по нещо. Едните в ШЛ, а другите – купата на Италия.

Вижте още една обоснована прогноза и факти за този мач:

Аталанта – Лацио: прогноза (15.05.2019)

https://topzalozi.com/

Запалих се по футболни залози още като юноша, когато баща ми си пускаше Тото 1 и ми даваше да си пускам по някоя колонка. След години при първото си пускане в Еврофутбол познахме точен резултат 3:2 (късмета на начинаещия) и така бях зарибен. В подсъзнанието си силния пол е ловец. А това е тръпка, която доста мъже обичат. И ако тя е контролирана, е добре. Залагам само на футболни прогнози, не се увличам по други залози. Годината не помня, но щом се появиха онлайн букитата им станах фен и си направих регистрация. Участвал съм за кратко в турнир за типстъри преди доста години и съм печелил два пъти. В момента, в който спечелих, си начесах егото и спрях, защото до някъде това те изтощава и губиш форма. При избора на мач за мен най-важна е формата на отборите. После тенденциите в текущото първенство и между двата тима, усет и т.н. Не по-малко важно е да отсееш правилните мачове и да подбереш правилния залог за тях. Прякор във Форума: red6devil.

Всички коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.