футболна прогноза

КФГ – Кари: прогноза (30.08.2019)

КФГ – Кари. Исландия, Дивизия 2. Пет, 22:15.

Прогноза: Над 2.5 гола
Коефициент: 1.42
Залог: 2 точки
Типстър: Мирослав Ценов

Залози На Живо в bet365
РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА!

КФГ е с една от най-слабите защити в лигата!

След спечелената промоция за Втора Дивизия в предходния сезон за домакините, при това доста трудно с точка повече от третия, през този селекцията се представя повече от посредствено.

Тимът заема предпоследна позиция. И има актив от 15 спечелени точки.

Което четири кръга преди края на сезона дава минимални шансове за оцеляване. Въпреки че за сега изоставането е само от пет точки, при това от съперника си в този двубой.

Но дългите серии от поредни загуби за селекцията на КФГ. Плюс многото проблеми в защита, която е една от най-слабите в дивизията с 43 допуснати гола. Определено ще са пречка.

А за резултатността няма какво да се говори, особено за долните нива на футбола в Исландия. Като след 18 изиграни срещи селекцията има 15 над 2,5 гола. И това едва ли е изненада.

фейсбук група на топзалози

Кари също е със слаба защита, но добро нападение!

Гостите пък се намират точно пред съперника си с 21 спечелени точки.

Но напоследък подобриха доста играта си. Спечелиха десет точки от последните си пет срещи (3-1-1). И с оглед на формата си, имат силите да вземат нещо от това гостуване.

Единствената пречка може да е слабата игра в защита, която допуска лесно попадения.

Това е причината за също изключително резултатната игра, както при домакините. Като и Кари са записали 15 двубоя с над 2,5 гола.

Но пък за сметка на това, играта в атака на гостите е значително по-добра. С което отбора на КФГ ще има немалко трудности.

» Форум за прогнози, залози и фишове!

Прогноза за КФГ – Кари

Въпреки че в тази среща може да стане всичко, аз поне залагам на над 2,5 гола в нея. И задачата едва ли ще е трудна с показаната резултатност на съперниците до сега в първенството.

А пък и точките са жизнено важни за тях. Затова трябват голове.

Един Коментар

  1. TZ 31.08.2019

Коментирай