Криенс – Лозана: прогноза (23.05.2019)

Криенс са замесени в битката за оцеляване във втория ешелон на Швейцария. Домакините са точно с три точки повече от последния в класирането Киасо.

У дома тимът се представя сравнително добре през цялата кампания. Като нападението им успява да се разпише почти във всяко домакинство.

Лозана Спорт са 3-ти в класирането и вече без никакви шансове за място в елита. Шампион в лигата стана Сервет. И тимът на гостите видимо намали оборотите в последните кръгове.

Прогноза

За Криенс мачът ще е много важен. Остават два кръга от първенството. А в последния мач тимът на Криенс ще гостува на шампиона Сервет.

При две загуби домакините много бързо могат да се озоват на последното място.

Няма нужда отборът да се тормози до последния кръг. Където и без това силният тим на Сервет ще бъде освободен и психически.

През сезона Криенс завърши два пъти на равно с Лозана при разменени визити. И загуби минимално веднъж като гост от съперника си с 2:3.

Сега отборът на домакините ще е по-мотивирания и ще търси поне частичен успех.

https://topzalozi.com/

Запалих се по футболни залози още като юноша, когато баща ми си пускаше Тото 1 и ми даваше да си пускам по някоя колонка. След години при първото си пускане в Еврофутбол познахме точен резултат 3:2 (късмета на начинаещия) и така бях зарибен. В подсъзнанието си силния пол е ловец. А това е тръпка, която доста мъже обичат. И ако тя е контролирана, е добре. Залагам само на футболни прогнози, не се увличам по други залози. Годината не помня, но щом се появиха онлайн букитата им станах фен и си направих регистрация. Участвал съм за кратко в турнир за типстъри преди доста години и съм печелил два пъти. В момента, в който спечелих, си начесах егото и спрях, защото до някъде това те изтощава и губиш форма. При избора на мач за мен най-важна е формата на отборите. После тенденциите в текущото първенство и между двата тима, усет и т.н. Не по-малко важно е да отсееш правилните мачове и да подбереш правилния залог за тях. Прякор във Форума: red6devil.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.