Коста Рика – Сърбия, прогноза (17/06/2018)

Коста Рика – Сърбия прогноза за мача от груповата фаза на Световното първенство.

Коста Рика ще разчита на контри!

Феноменалното представяне на отбора от Централна Америка на предишното Световно състояло се в Бразилия едва ли ще се повтори. Ядрото на тима е запазено, но прогрес на футбола им няма.

С оглед на противника им Коста Рика ще се брани и разчита на контри. Такъв им е стила срещу превъзхождащи ги отбори. Това довежда естествено и до картони.

Група Е: Бразилия, Швейцария, Коста Рика, Сърбия – представяне на отборите

Сърбия е тотален фаворит в мача!

Едва ли Коста Рика ще успеят срещу най-добрите на Балканите. Сърбия е тотален фаворит според мен.

След като пропуснаха последното Световно, внесоха свежест с млади играчи. И те вече играят като батковците в топ отбори от Европа.

Халфовата им линия и нападение може да се съревновава с всеки един от големите. Това ще се види в мача им с Бразилия.

Германия – Мексико, прогноза (17/06/2018)

Прогноза за Коста Рика – Сърбия

За да излезе от група с Кариоките и силно прогресиращият тим на Швейцария, победата над бедните полуамериканчета е задължителна за Сърбия.

А картони ще има. Както споменах, Коста Рика ще са принудени да се бранят през повечето време. При контрите им пък Бранислав Иванович и компания едва ли ще подхождат чисто.

С оглед на четвъртфинала постигнат от Коста Рика в Бразилия и няколкото позастарели, но класни играчи, с които разполагат, Сърбия няма да ги подцени. Прогнозирам победа за Балканците и над 2 картона в мача общо чрез функцията Създай Залог на bet365.

https://topzalozi.com/

На 47 години съм. Футболът ми е страст от малък. 15 годишен започнах с Тото 1. В зората на демокрацията с Еврофутбол и от 10 години - онлайн. Не съм хазартен тип и залагам за тръпката. Имам и дълги периоди, в които забравям за залози. Не участвам и не съм го правил в други игри за футболни прогнози. След 1-2 месеца наблюдение на сайта Топ Залози реших да се включа в играта и вече месеци наред съм в този прекрасен сайт. Нямам любими първенства. Просто си анализирам и търся моят мач с коефициент над 2.50. Играя по една среща на ден с увеличение на залога при загуба. Дано по-бързо се аклиматизирам в ПРО и обещавам добри попадения. Прякор във Форума: Baiko.

Всички коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.