Коритиба – КРБ, прогноза (06/06/2018)

Коритиба е домакин на КРБ в мач от Серия Б на Кампеонато Бразилиеро.

Домакините от Коритиба, след като изпаднаха от елита, имат за цел завръщане. Запазиха състава и взеха няколко нови.

На своя терен са безупречни с четири победи. А след този мач им предстоят две гостувания. Така, че са длъжни да вземат нова домакинска победа.

КРБ играят ва банк. Нещо нетипично за отбор в тази лига. Това не им помага след като в 8 срещи са получили 16 гола и инкасирали 4 червени картона.

Най-добрият тим от щата Парана – Коритиба, също играе атакуващо пред своите фенове. Притежава повече потенциал и класа да спечели този мач, който несъмнено ще е с голове в двете врати.

Затвори залог по всяко време за сигурна печалба!

https://topzalozi.com/

На 47 години съм. Футболът ми е страст от малък. 15 годишен започнах с Тото 1. В зората на демокрацията с Еврофутбол и от 10 години - онлайн. Не съм хазартен тип и залагам за тръпката. Имам и дълги периоди, в които забравям за залози. Не участвам и не съм го правил в други игри за футболни прогнози. След 1-2 месеца наблюдение на сайта Топ Залози реших да се включа в играта и вече месеци наред съм в този прекрасен сайт. Нямам любими първенства. Просто си анализирам и търся моят мач с коефициент над 2.50. Играя по една среща на ден с увеличение на залога при загуба. Дано по-бързо се аклиматизирам в ПРО и обещавам добри попадения. Прякор във Форума: Baiko.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.