Конгарнир – Алафос, прогноза (10/08/2018)

Конгарнир – Алафос е мач от петото ниво на футбола в Исландия – 4 Дейлд, група Ц.

Футболът в Исландия

Тази дивизия е прибавена към футболната система на страната през 2013. Отборите в нея са разделени в 4 групи по 8 участника. Играе се по два мача на разменено гостуване. Първите два отбора продължават в плейофите, които трябва да определят двата промотиращи се клуба в 3. Дейлд.

Интересно е, че състава на групите не е постоянен, а се мени всяка година. Почти всички отбори са от Рейкявик и прилежащите му няколко градчета, които оформят Голям Рейкявик с общо население от 230 хиляди души. На всеки от тия над 30 клуба се падат средно по 7-8 хиляди души – мъже, жени и деца.

От тоя факт може да си правим изводи за това какъв футбол се играе в тия на практика квартални отборчета. Силите са доста неравностойни и често в мачовете между лидерите и аутсайдерите се получават двуцифрени резултати.

Топ футболни залози днес!

Прогноза за Конгарнир – Алафос

Конгарнир е точно един от слабаците в лигата. Миналата година завърши последен в една от групите с актив от само 1 точка и голова разлика 12-116. Сега също е последен, но с 3 точки постигнати от 1 победа и 11 загуби с общ резултат 17-59. Или почти по 7 гола средно на мач.

Алафос направо бледнеят сравнение с тях с едва 3.73 гола на мач и 16-25 голова разлика. Почти половината от головете гостите отбелязаха в първия мач между двата отбора, в който се наложиха убедително с 7:0.

Алафос са клуб от градчето Мосфелсбяр, което се намира само на 12 километра източно от Рейкявик. Така че на практика гостуването му тук е символично.

Все пак, очаквам по-сериозна съпротива от домакините. И те да помогнат с 1-2 попадения линията от над 4 гола да бъде премината.

* Прогнозата е генерирана чрез функцията Създай Залог на bet365.

https://topzalozi.com/

Залагам от доста време, по-точно от първия тираж на Еврофутбол през 1994 година. Преди това 15 години съм участвал в тиражите на Тото 1 с 13 и 10 срещи, където 6 пъти имам познати 13-ки и две 10-ки. Макар и все в „слаби“ тиражи със скромни печалби. След 2004 година се насочих към залаганията в интернет. Залагал съм в десетина онлайн букмейкъра. Но от няколко години в bet365, а по времето когато нямаха лиценз за България и в betfair. От 2009 година участвам и в типстърски състезания в три други сайта. Общо там имам 9 или 10 първи места и по груби сметки спечелени над 2 500 лева от наградни фондове. От края на 2016 се изявявам предимно тук, защото ми допаднаха правилата на играта и самия формат. Голяма роля в моите прогнози има статистиката на отборите през настоящия сезон, както и традицията от преките двубои между тях в последните 2-3 години. Предпочитам да залагам в по-малко популярни лиги и първенства, защото смятам че там Букитата са по-склонни да дават по-доходни коефициенти. Тук се опитвам да насоча вниманието на читателите към някои коефициенти, които по мое мнение са с добра доходност. Прякор във Форума: Cascarino.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.