шампионска лига

Клуж – Астана: прогноза (17.07.2019)

Прогноза за Клуж – Астана, генерирана с функцията Създай Залог. Предстои мач реванш за двата тима. В първия двубой Астана победи в Казахстан с 1:0.

Клуж навлиза в ритъм!

През изминалия уикенд започна първенството на Румъния. А Клуж изигра третия си официален мач за сезона. Румънският шампион направи равенство 1:1 у дома срещу Политехника Яш.

Най-вероятно, обаче, основната цел пред тима в този момент е именно предстоящия реванш за Шампионска лига. И концентрацията е фокусирана изцяло на там.

» Пряко предаване: Гледай тази и още квалификации от ШЛ!

Астана отпочина добре!

Астана не игра през уикенда във вътрешното първенство, въпреки че имаше редовен кръг от него. Много по-рано отборът бе изиграл мача си от този кръг.

Така казахстанския тим съхрани сили за ключовата си среща с Клуж. Това говори достатъчно, колко ще е важен този двубой за Астана.

Прогноза за Клуж – Астана

Още за първия мач споменах, че двата отбора играят доста стабилно в защита. И че казахстанският шампион е с повече опит.

Тимът на Астана ще иска да отбележи и да си улесни задачата в реванша. А Клуж ще трябва да търсят на всяка цена да отбележи гол.

Въпреки това, очаквам румънците да играят предпазливо в началото, за да не допуснат нов гол. Което ще им утежни тройно задачата.

Вижте още една обоснована прогноза от Квалификациите за ШЛ в сряда:

Лудогорец – Ференцварош: прогноза за полувреме (17.07.2019)

Give a Comment