Клуж – Астана: прогноза (17.07.2019)

Прогноза за Клуж – Астана, генерирана с функцията Създай Залог. Предстои мач реванш за двата тима. В първия двубой Астана победи в Казахстан с 1:0.

Клуж навлиза в ритъм!

През изминалия уикенд започна първенството на Румъния. А Клуж изигра третия си официален мач за сезона. Румънският шампион направи равенство 1:1 у дома срещу Политехника Яш.

Най-вероятно, обаче, основната цел пред тима в този момент е именно предстоящия реванш за Шампионска лига. И концентрацията е фокусирана изцяло на там.

» Пряко предаване: Гледай тази и още квалификации от ШЛ!

Астана отпочина добре!

Астана не игра през уикенда във вътрешното първенство, въпреки че имаше редовен кръг от него. Много по-рано отборът бе изиграл мача си от този кръг.

Така казахстанския тим съхрани сили за ключовата си среща с Клуж. Това говори достатъчно, колко ще е важен този двубой за Астана.

Прогноза за Клуж – Астана

Още за първия мач споменах, че двата отбора играят доста стабилно в защита. И че казахстанският шампион е с повече опит.

Тимът на Астана ще иска да отбележи и да си улесни задачата в реванша. А Клуж ще трябва да търсят на всяка цена да отбележи гол.

Въпреки това, очаквам румънците да играят предпазливо в началото, за да не допуснат нов гол. Което ще им утежни тройно задачата.

Вижте още една обоснована прогноза от Квалификациите за ШЛ в сряда:

Лудогорец – Ференцварош: прогноза (17.07.2019)

https://topzalozi.com/

Запалих се по футболни залози още като юноша, когато баща ми си пускаше Тото 1 и ми даваше да си пускам по някоя колонка. След години при първото си пускане в Еврофутбол познахме точен резултат 3:2 (късмета на начинаещия) и така бях зарибен. В подсъзнанието си силния пол е ловец. А това е тръпка, която доста мъже обичат. И ако тя е контролирана, е добре. Залагам само на футболни прогнози, не се увличам по други залози. Годината не помня, но щом се появиха онлайн букитата им станах фен и си направих регистрация. Участвал съм за кратко в турнир за типстъри преди доста години и съм печелил два пъти. В момента, в който спечелих, си начесах егото и спрях, защото до някъде това те изтощава и губиш форма. При избора на мач за мен най-важна е формата на отборите. После тенденциите в текущото първенство и между двата тима, усет и т.н. Не по-малко важно е да отсееш правилните мачове и да подбереш правилния залог за тях. Прякор във Форума: red6devil.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.