футболна прогноза

Казахстан – Сан Марино: прогноза (11.06.2019)

Във вторник ще се изиграят 3 мача от 4-ия кръг в група Ай на квалификациите за ЕП 2020. В един от тях Казахстан приема Сан Марино.

Казахстан е корав домакин!

Отборът на домакините едва ли си прави илюзии, че може да се намеси в битката за първите 2 места в тази група. В която са още тимове като Белгия, Русия и Шотландия.

Именно тези 3 отбора ще спорят за 2-те позиции на върха в класирането, даващи визи за европейското първенство по футбол.

Това е 3-то домакинство за казахите. В първите две допуснаха тежка загуба срещу Русия с 0-4 и спечелиха убедителна победа срещу Шотландия с 3-0.

По принцип в Астана се играе трудно. Преди споменатата загуба от Русия, тимът беше в серия от 3 победи и едно равенство. Макар повечето от съперниците им да бяха скромни отбори.

Като Андора например (мач завършил 4-0, след 2-0 ПП). Такъв е и днешният им опонент – Сан Марино.

Сан Марино е пълен аутсайдер!

Съставът от Апенините спокойно би могъл да се нарече едно от футболните джуджета в Европа.

И няма как да бъде иначе при положение, че класираният на 214-то място в ранглистата на ФИФА тим е допуснал 30 последователни загуби преди този мач.

Нещо повече – само в 3 от тези 30 поредни поражения е успял да вкара почетен гол. А в 16 от тях е допускал в мрежата си по 5 или повече попадения.

» Футболна статистика: класиране, резултати, програма!

Казахстан – Сан Марино: прогноза

Считам, че тимът на Казахстан ще се възползва от тази ситуация. И ще направи кефа на феновете си. Защото едва ли ще има по-лесен мач в тази група от това домакинство на Сан Марино.

Все пак, играчите на домакините се подвизават в професионални отбори. Докато в тимовия лист на Сан Марино само няколко човека имат такъв статут.

Като дори от титулярите, играли преди няколко дни срещу Русия (мач загубен с 0-9), само вратарят Елиа Бенедетини играе в професионален отбор. А именно в италианския Новара.

Очаквам лесна и убедителна победа за тима на домакините на първо полувреме/краен изход. Както и много отбелязани голове от техните футболисти.

Бет365 дава много добри ставки за така генерираната от мен прогноза чрез функцията Създай Залог. Които вече започнаха да падат – от 3.00 до 2.87 към момента.

Топ статистика за Казахстан – Сан Марино

  • Сан Марино не е побеждавал в последните си 92 срещи.
  • Сан Марино са в серия от 31 поредни загуби.
  • Сан Марино са в серия от 63 поредни загуби като гост.

Вижте още една обоснована прогноза за този мач!

Коментирай