Казахстан – Сан Марино: прогноза с висок коефициент (11.06.2019)

Прогноза за Казахстан – Сан Марино, генерирана с функцията Създай Залог.

Казахстан ще си връща самочувствието!

Казахстан започна ударно европейските квалификации. Победа с 3:0 над Шотландия, която изненада повече в цифрово изражение, отколкото като знак.

В последните години казахския футбол отбеляза някои успехи на клубно ниво. Където Астана 3 пъти стигна до груповата фаза на Лига Европа. Веднъж и до групите на Шампионската лига.

Все пак, победите дори над отбори от средна европейска класа са все още изключение за казахите.

Те загубиха с 0:4 второто си домакинство от квалификациите срещу Русия. Но сега имат един много удобен противник, за да възвърнат малко от разклатеното си самочувствие.

» Бонуси и безплатни залози в интернет!

Прогноза за Казахстан – Сан Марино

Сан Марино играе изключително дефанзивно като гост. Дори и срещу по-скромни противници. В резултат на това инкасира поне по 10 ъглови удара.

В същото време, рядко успява да застраши сериозно противниковата врата. И много рядко печели корнери. Само при гостуването на Люксембург успя да изпълни два.

Не вярвам и това гостуване в Астана да направи изключение.

Очаквам ранен гол за Казахстан, вероятно до 20-та минута. И безспирни атаки към вратата на гостите.

Които с оглед не особено високата класа на домакините, да завършват с неточни удари в аут. Или изчиствани в ъглови удари от бранителите на Сан Марино.

Още от квалификациите за Евро 2020 тази вечер:

Италия – Босна и Херцеговина: прогноза (11.06.2019)

https://topzalozi.com/

Залагам от доста време, по-точно от първия тираж на Еврофутбол през 1994 година. Преди това 15 години съм участвал в тиражите на Тото 1 с 13 и 10 срещи, където 6 пъти имам познати 13-ки и две 10-ки. Макар и все в „слаби“ тиражи със скромни печалби. След 2004 година се насочих към залаганията в интернет. Залагал съм в десетина онлайн букмейкъра. Но от няколко години в bet365, а по времето когато нямаха лиценз за България и в betfair. От 2009 година участвам и в типстърски състезания в три други сайта. Общо там имам 9 или 10 първи места и по груби сметки спечелени над 2 500 лева от наградни фондове. От края на 2016 се изявявам предимно тук, защото ми допаднаха правилата на играта и самия формат. Голяма роля в моите прогнози има статистиката на отборите през настоящия сезон, както и традицията от преките двубои между тях в последните 2-3 години. Предпочитам да залагам в по-малко популярни лиги и първенства, защото смятам че там Букитата са по-склонни да дават по-доходни коефициенти. Тук се опитвам да насоча вниманието на читателите към някои коефициенти, които по мое мнение са с добра доходност. Прякор във Форума: Brainstorm.

Всички коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.