футболна прогноза

Кабинтийли – Кобн Рамблърс, прогноза (7.7.2017)

типстър игра футболни прогнози

Прогноза: Кобн Рамблърс е фаворит срещу Кабинтийли!

Прогноза: Кобн 0.0 АХ
Ставка: 1.75 + 100 ЛВ БОНУС!
Залог: 10
Типстър: Тодор Иванов

След квалификациите за европейските турнири продължават първенствата и в двете дивизии на Ирландия. Изборът ми пада върху мача от Първа Дивизия между отборите на Кабинтийли и Кобн Рамблърс.

Тук вече сме във втората му половина. Ще се играе 19-ти кръг от общо 28.

Явно в Ирландия за следващия сезон предвиждат да изравнят броя на отборите в Премиер лигата и в Първа Дивизия. Сега в Премиер са 12, а в Първа – 8. Но този сезон от Премиър ще изпаднат 3, а ще влезе само 1 и следващия сезон ще са по 10.

[symple_button url=“https://www.facebook.com/topzalozi/“ color=“blue“ button_target=“_blank“ btnrel=““]ХАРЕСАЙ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ FACEBOOK![/symple_button]

Към момента Кобн Рамблърс заема 2-ро място само на 3 точки след лидера Уотърфорд и с 1 точка пред УСД. Според мен това са трите отбора, един от които ще спечели промоция за Премиер лигата.

Кабинтийли заема 6-то място на 15 точки след лидера и няма шансове за промоция, а в тази дивизия изпадащи отбори няма. Така че те вече определено доиграват сезона.

Последната победа на Кабинтийли е от края на месец май, а последните им 3 мача са 3 загуби на нула. Едната от тях е на собствен терен от последния в класирането Уексфорд юн.

През този сезон двата отбора вече се срещнаха 2 пъти и си размениха по една домакинска победа. А през миналия сезон и в четирите мача победител беше Кобн Рамблърс.

Очаквам и в този мач победа на Кобн Рамблърс, но ще подсигуря прогнозата си срещу евентуално равенство с азиатски хендикап.

Коментирай